Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 19:59, 05 sty 2014

Sebek napisał(a)
Choć wolę wersję ze śniegiem to jednak teraźniejsze zestawienie roślin przemawia do mnie bardziej

Sebek mówilam że czekam na foty zimowe do wizytówki i mam nadzieję, ze jednak poczekam do przyszlej zimy Nie mam nic do zimy ale wolę wiosnę...
ana_art 20:02, 05 sty 2014

Zielona napisał(a)
ech... takie widoki chyba nieosiągalne... znam Cię, wiem, żeś Kobitka z krwi i kości i magicznej różdżki nie używasz, ale... sama musisz przyglądać się tym fotografiom ze zdziwieniem Ja dopiero zaczęłam myśleć o tym co, gdzie posadzić i już jestem przerażona... Maj God... czy podołam...
ocho odezwała się ta co to gigantyczne rabaty pieli do zera, że niby rady nie da Lubię od czasu do czasu obejrzeć zdjęcia by dostrzec jak wszystko szybko rośnie i za każdym razem jestem zdziwiona gdy patrze na pusty ugór. Wierzę, że szybciej niż myslisz będziesz podziwiać efekty!
Magda70 20:07, 05 sty 2014

Zielona napisał(a)
ech... takie widoki chyba nieosiągalne... znam Cię, wiem, żeś Kobitka z krwi i kości i magicznej różdżki nie używasz, ale... sama musisz przyglądać się tym fotografiom ze zdziwieniem Ja dopiero zaczęłam myśleć o tym co, gdzie posadzić i już jestem przerażona... Maj God... czy podołam...

Marta...już oczami wyobraźni widzę Twoje porównania...więc proszę cię!! Bez przesadyzmu...jesteś zwarta i gotowa. Dałaś sobie radę ze swoim wnętrzem to tym bardziej z ogrodem Nie kokietuj nas to proszę...
anabuko1 22:32, 05 sty 2014

hm,ładnie w Twoim ogrodzie Nawet bardzo ładnie.
To zdjatko z trawami z poprzedniej strony bardzo mi się podoba
Zestawienie tego roku i poprzedniego zimowego bardzo kontrastujące ale taką mamy dziwną rzeczywistość.Jakaś wiosna czy co???
Ale na zimowe fotki fajnie było popatrzeć , trochę chyba szkoda, że sniegu nie ma tej bieli,chociaż za mrozami nie przepadam.
Madzenka 22:54, 05 sty 2014

ana_art napisał(a)

luki już odpowiedział
Fotki wczorajsze, dzisiaj u nas caly dzień siąpi i pochmurno...

Georgie mam ale Twoja piekniej wyglada... Pewnie przez te moje opuchlaki... U mnie było cały dzien pięknie a teraz znów ogród podlewa, ehh wiosna wybuchnie coś mi sie wydaje.... Krokusy takiej dawki ciepła i wody nie podołają ...
Marlenaa 23:49, 05 sty 2014

Miło się ogląda takie porównania
Madzenka 10:10, 06 sty 2014

Po nocnej ulewie znów u mnie słońce. Ah jak lubię taką pogodę. Ogród podlany mogą nadejść przymrozki
Gabrysia_ 10:22, 06 sty 2014

Ania...super porównanie,dobrze że robisz dokumentacje....ja ciągle o tym zapominam
...jak dla mnie jesteś numer jeden forum ( już kiedyś to pisałam ) ...chcieć to móc!!!.... ,każdy w chwilach zwątpienie powinien do ciebie zajrzeć,na twoje początki...ogromny szacun dla Ciebie za to, że potrafisz pogodzić pracę,opiekę nad dziećmi i stworzyłaś piękny ogród!

Tak jakoś mnie wzięło,taka mała refleksja
....cofnęłam się do pierwszych stron twojego wątku!
Buziaki i miłego święta
AlKa 10:52, 06 sty 2014

Gabrysiu zgadzam się z Tobą, i w dodatku ten ogród jest kompletny o czym świadczą zdjęcia z góry. Można czasem ładnie wykadrować i pokazać ładne zdjęcia, albo nie pokazywać wszystkiego. A tu każde miejsce jest urocze i warte pokazania. Chociaż pewnie Ana i tak chce coś zmienić. Ale mnie on zachwyca.
Zielona 11:15, 06 sty 2014

Cześć Siostro! Czy u Was też takie cudne słońce? Uprawiasz nordic łomżing? czy wiosenny łomżing na trawingu?

Przeglądałam fotki, bo zaczynam planowanie i trafiłam na zdjęcia z targów rękodzieła. Zapomniałyśmy o nich porozmawiać A mam dobre wieści: biżuterii takiej jak Twoja nie było. W ogóle w tym roku mało było osób robiących biżuterię. Aż żałuję, że jednak nie namówiłam Cię na przyjazd. Uściski.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies