Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014

II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014

Gabisia 22:21, 05 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)

Eee Lola na górze wcale nie jest taka łatwa... Owszem w dolnej części ale na górze zaleźy, którą stroną zjeźdżałaś, krzywa, żle ratrakowana....

Marzenko ja nie mam pojęcia którą stroną zjeżdżałam, bo ze strachu i ze wstydu film mi się urwał…...
Mala_Mi 22:24, 05 sty 2014

Gabisia.. chudsza to ty.. ale nie takie wielkoludy holowałam do dołu
ana_art 22:25, 05 sty 2014

oooo obie wielkoludy, będą się teraz targować Chodziło mi o obrazek hahahah
Madzenka 22:45, 05 sty 2014

Gabisia napisał(a)

Marzenko ja nie mam pojęcia którą stroną zjeżdżałam, bo ze strachu i ze wstydu film mi się urwał…...

Gabi po kilku latach jazdy na nartach pojechałam ze znajomymi do Harachova i stanęłam na szczycie góry - czerwona dosyć trudna trasa , zwykle oblodzona w gornej partiii. Moja koleżanka szu szu i zjechała a ja stałam i pacze, paczę i stoje....... I strach mam w oczach..... Ale jakos się umęczyłam i zjechałam... Po kilku latach stanęłam na szczycie tej samej góry....była mgła... Szu szu szu zjechałam i pytam się M daleko jeszcze na dół bo we mgle nie widać M stwierdziłam że przeciez my jesteśmy juz na dole..... Myślalam, ze ktos wypłaszczyl te trasę ...a. To może 2 lata minęły... A wcale nie twierdzę, że dobrze jeżdżę.
tak samo bedzie z Lolą dla Ciebie tylko troszkę trzeba potrenować i pozbyć się strachu....
ana_art 22:59, 05 sty 2014

no właśnie ten strach najgorszy... ja niby lęku wysokości nie mam, mogłabym skakać na bungi, ale narty do mnie nie przemawiają ...
Rench 23:09, 05 sty 2014

Gabisia napisał(a)

My podobnych gabarytów (no Ania szczuplejsza…) i jakoś się sturlamy w razie czego

To saame krasnoludki będą na stoku...? A mnie kto będzie asekurował.....?
finka 23:30, 05 sty 2014

cześć dziewczyny i chłopaki...a ten śnieg to wogóle w Białce jest? u mnie wiosna...na Czarnej Górze już nie da się jeździć...nagle kamienie wyrastają przed nartami, więc szkoda sprzętu. Karnety dziś obniżyli do czwartku o 50 % i nie puścili nocnych jazd. W zasadzie to się zastanawiam czy targać narty ze sobą...bo buty to wiadomo że tak i nawet jeździć nie muszę, choć byłoby miło.
Enya73 09:14, 06 sty 2014

Rench napisał(a)

To saame krasnoludki będą na stoku...? A mnie kto będzie asekurował.....?

Renata, zawsze możesz liczyć na mnie, ja do najmniejszych nie należę I też mam przerwę 2 sezony, bo jak ktoś pamięta w zeszłym roku 11 stycznia nogę skręciłam w kostce i miałam narty z głowy.
Madzenka 09:36, 06 sty 2014

finka napisał(a)
cześć dziewczyny i chłopaki...a ten śnieg to wogóle w Białce jest? u mnie wiosna...na Czarnej Górze już nie da się jeździć...nagle kamienie wyrastają przed nartami, więc szkoda sprzętu. Karnety dziś obniżyli do czwartku o 50 % i nie puścili nocnych jazd. W zasadzie to się zastanawiam czy targać narty ze sobą...bo buty to wiadomo że tak i nawet jeździć nie muszę, choć byłoby miło.

Marto na razie śnieg jest i w Białce są dużo lepsze warunki niż w Sudetach... Liczmy aby nie było halnego i deszczów w tym tygodniu...
Mala_Mi 11:19, 06 sty 2014

Śnieg jeszcze jest.. kontroluję na kamerach .. jak deszcz nie spadnie to da sie pojeździć.. szanse na deszcz są dziś, potem znów bez opadów do niedzieli.. ma się też ochłodzić z lekka w nocy...

Do szkółki zapisani Jarek, Anita, Gabisia... i nie ma tu ani jednego głosu sprzeciwu.... bo sie wnerwię i drugiej takiej okazji nie będzie. Warto spróbować...