Pozwolę sobie zacytować zdjecie Renaty Ren133:
Zdjęcie grupowe - oprocz wszystkich wcześniej oznaczonych jest tu jeszcze Monika Jankosia (siedzi z aparatem).
A na "uzupełnieniu" kawałek Ewy (Zabaewa), Sebek, ja w białym sweterku (Zagajanka), Asia Nawigatorka i plecami Ewa (Kuba).
I już mogę prawie wszystkich oznaczyć na poniższym zdjęciu (zaczynając od lewej):
AsiaK_Z, iwonadm z córką, Ewa (Kuba), Renata (ren133), Renata (Ryska), Monika (Jankosia), Renata (rozark), Ewa (Zabaewa), Bożena (Bogdzia).
Przy Bogdzi siedzą Agnieszka (Napia) i Ania (Mathildis).
Nie wiem tylko kim jest miły Pan w kapeluszu.
Mogło, ale nie wiem czy wtedy spotkanie doszłoby do skutku, skoro po mnie grupę rozpoznawali A tak na serio to moje odczucia opisane na poprzedniej stronie - bez szału Głownie elementami dekoracyjnymi można się było zainspirować
Widziałam te tłumy, więc nie dziwi mnie to co piszesz.
Fajnie by było gdybyście kiedyś mogli przyjechać do Kapiasa, tam można na spokojnie pospacerować po pięknym ogrodzie, przysiąść na ławeczkach czy w knajpie i pogadać, a i centrum ogrodnicze dobrze zaopatrzone jest
Jeśli chodzi o Gardenię to powiem Ci, ze tak szybko się wszystko odbyło, że, pozwolę sobie powiedzieć Twoimi słowami, mam niedosyt Nie koncentrowaliśmy się na robieniu zdjęć tak naprawdę ... sporo zdjęć było wtedy kiedy cześć stała w kolejce po kawę a grupowe kiedy Sebek, Asia i zagajanka już odłączyli więc jest jak jest