Kamilo bardzo się cieszę że dane nam było się poznać Koniecznie zaktualizuj avatara bo w rzeczywistości jesteś prawdziwą pięknością
Kamila cieszę się, ze Cię poznałam A i tak na szybko widzę u Ciebie trzy znajome mi Anie Będę zaglądać
Witaj Kamila, zajrzałam szybko i... musiałam sobie zrobić drugą kawę bo tak się wczytałam w wątek. Od samego początku już Cię polubiłam, nie boisz się brać pracę w swoje ręce - zdjęcie z urabianiem betonu bezcenne Ogród piękny już, domek jest w moim klimacie, uwielbiam drewno, ogrodzenie masz przecudne Pozdrawiam i zajrzę znowu z kawą
Kamilko cieszę się, że Cię poznałam. Trochę tylko pogadałyśmy a czułam się jakbyśmy znały się od dawna buziaki
Reniu ja też się cieszę Na pewno będzie jeszcze jakaś okazja pogadać do Łodzi/Piotrkowa mam niedaleko może uda nam się jeszcze spotkać
No co ty a w avatarze to nie.....przecież widzę śliczna dziewczyna
To ten czar ogrodowiskowy. Tyle czasu gadamy wirtualnie że face to face to po prostu normalka. Mam nadzieję że ja też was kiedyś spotkam.
Łupy świetne Z turzycą uważalbym w razie niskich temperatur - może dostać szoku, bo widać, że to sadzonka ze szklarni Pozdrawiam