Gosia, mam tylko zdjęcia takiej jak przyjechała w czerwcu od Szmita. Nie wiem, czy coś zobaczysz bo słabe, a poza tym cały bałagan postawionych byle jak doniczek. Na pierwszy to ta na pniu prawie pośrodku zdjęcia przywiązana do bambusa niebieską linką, a na drugim lekko pochylona w prawo
Na tych zdjęciach już posadzona w na początku sierpnia
Bardzo jestem ciekawa jak ona będzie na tym pniu rosła. Nie mam żadnego doświadczenia z krzewami na pniu. Nie lubię, a tu mi Szmit taką niespodziankę zrobił.
Czy to jest jakiś sadziec?
Rzeczywiscie kolory zmieniają się z dnia na dzień. Bardzo lubię jak liście zaczynają na trawę opadać. Zanim zaczną szarzeć, przed grabieniem, jesień przenosi się na dół ogrodu
Dziękuje!Chciałam dać z piętnaście wykrzykników ale wyskakuje mi ze to błąd Bardzo się ciesze ze moje zmagania się Wam podobają.
Wrzucam tez pierwszą rabatkę z która mam trochę problem. Dokładnie chodzi o te berberyjski z tylu czy je zostawić czy przesadzić. Tą rabatke widać z okna w salonie wiec chciałabym żeby była sliczniutka, niestety przerabiałam ją już chyba ze cztery razy i na chwile obecna chyba mi się podoba tylko jakoś te berberysy mi tam nie grają. Napisze może co tam rośnie. Wiec dwa buki dawyck gold, turzyca włosista jako obwódka a za nią szałwia i różowe jeżówki. Proszę o poradę - przesadzić czy zostawić?