Witaj Elu To tempo to nie moja wina, to inni tak nabijają Ja się bardzo mało staram.
Cieszę się że doceniasz moją pracę, to bardzo miłe. W rzeczywistości to nie wiem gdzie co posadzić, to loteria, drogą prób i baaardzo wielu błędów, jakoś to się udaje. Choć wiadomo że zawsze wybieramy lepsze zdjęcia, omijamy bałagan.
Zdjęcia tworzenia ogrodu jeszcze mam w planach. Muszę je przygotować, czyli znaleźć i wybrać
Każdy chce to czego nie ma Ja nie raz marzyłam że chciałabym ogród robić od zera, zaczynając od drzew jakie mi się podobają. Tymczasem walczę w lesie z maczetą i siekierą.
Nie martw się, ja też długo czekałam na efekty. Przecież znasz dewizę że podstawową cechą ogrodnika jest cierpliwość
Poza tym jakoś ci nie wierzę. Pokaż zdjęcia z ogrodu. Jakoś nie kojarzę by coś wrzucała. Chociaż ja mam pamięć krótką...
Soniu, ciemierniki super sprawa. Trzymam kciuki.
To teraz masz więcej ogrodów Pewnie jesteś szczęśliwa bo masz gdzie się wyżyć no i jesteś autorytetem dla synów
Pieknie u Ciebie...Wiosna, niby czlowiek tak jest spragniony kolorow, a ja, lubie biale kwiaty...Biale tulipany, i na nie czekam najbardziej Twoje, sa cudowne, tak jak caly ogrod