Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

April 18:39, 04 lut 2021

Kasiek napisał(a)
Pieknie u Ciebie...Wiosna, niby czlowiek tak jest spragniony kolorow, a ja, lubie biale kwiaty...Biale tulipany, i na nie czekam najbardziej Twoje, sa cudowne, tak jak caly ogrod

Witaj Kasiek Dziękuję. Ja też bardzo lubię białe kwiaty. Niestety najczęściej mają jedną wadę, że brzydko przekwitają. Też mam białe tulipany, parroty. Są wspaniałe, takie eteryczne a zarazem mocne.

Muszę poszukać coś białego dla Ciebie na powitanie. Zapewne docenisz piękno delikatnej pajęcznicy liliowatej.

April 18:44, 04 lut 2021

Anda napisał(a)
Mnie tu wcale nie ma i nic nie nabijam, tylko telepatycznie przekazuję, że ogród i koty masz cudne

He, he, he

Telepatycznie pokażę Ci moją kicię śledzącą wzrokiem wiewiórki

April 18:50, 04 lut 2021

beta napisał(a)

Jakie dostojne
Piękne są

One nie są dostojne, tylko ON, ten bardziej rudy, sprawdza cierpliwość ONEJ, tej biszkoptowej, na złamanie zakazu zbliżania...
Jak tylko kocur jest za blisko kocicy, ta syczy na niego jak wściekła. Często dochodzi do ręko/łapoczynów. Takie zdjęcia są rzadkością

Basilikum 19:01, 04 lut 2021

April napisał(a)
Może jednak uda się coś wrzucić

co to jest za roslinka?? wyglada jak bozykwiat ale ze tak duzo na jednej lodyzce..

(Regulamin pozwala 4 fotki w jednym poscie wstawic)
inka74 19:22, 04 lut 2021

Gdzie ty Bożykwiat kupiłaś?? Nie mów, że w Skubiance...

Zachwycam się niezapominajkowym polem jak zawsze. Trochę u mnie z twoich wzeszło. Dzielnie się trzymam coby nie wypielić przez przypadek.
April 19:24, 04 lut 2021

Tak dziewczyny, to bożykwiat. I owszem, kupiony w Skubiance dwa lata temu:
beta 19:26, 04 lut 2021

April napisał(a)

One nie są dostojne, tylko ON, ten bardziej rudy, sprawdza cierpliwość ONEJ, tej biszkoptowej, na złamanie zakazu zbliżania...
Jak tylko kocur jest za blisko kocicy, ta syczy na niego jak wściekła. Często dochodzi do ręko/łapoczynów. Takie zdjęcia są rzadkością

Piękne są
inka74 19:53, 04 lut 2021

April napisał(a)
Tak dziewczyny, to bożykwiat. I owszem, kupiony w Skubiance dwa lata temu:
mam chyba w takim razie do niego pecha, w ubiegłym roku nie było. Śliczny jest.
Kasiek 20:00, 04 lut 2021

April napisał(a)

Witaj Kasiek Dziękuję. Ja też bardzo lubię białe kwiaty. Niestety najczęściej mają jedną wadę, że brzydko przekwitają. Też mam białe tulipany, parroty. Są wspaniałe, takie eteryczne a zarazem mocne.

Muszę poszukać coś białego dla Ciebie na powitanie. Zapewne docenisz piękno delikatnej pajęcznicy liliowatej.

Dziekuje, lubie ja i rzeczywiscie jest piekna Z bialych tulipanow najbardziej lubie odmiane triumphator, stoi prosty, dumy, a kwiat? Taki wlasnie troche porcelanowy. Odkrylam go chyba 2 lata temu i wiem, ze na zawsze zamieszka w moim ogrodzie.
Basilikum 20:09, 04 lut 2021

piekny ten bialy bzykwiat, ja mam ciemno rozowy ale az tylu kwiatow nie ma. Mam zamiar dokupic mu w tym roku jeszcze 3 braciszkow

a koty masz rozkoszne