wczoraj posadziłam i już nie będę do doniczek bo coś mi w tym roku nie idzie. Co ma być to będzie, już chyba takich przymrozków nie będzie, dziewczyny dalie już sadzą to ja też
Dziękuję, no rozchodniki rosną ekspresowo, a były dzielone wczesna wiosna i jak widać taki podział im służy U mnie już prawie wszystko obudzilo się do życia, jedynie jeszcze trawki śpią buziaki ślę
Limonkowe wkoło to tatarak cynamonowy a to malutkie to tatarak miniaturowy . Tatarak lubi mokro a tam mi wszytsko wygniwały bo woda z tarasu spływała na tę rabatę. Tatarak uzdrowił sytaucje
Ups... dla mnie taka kwota za drzewo to kosmos, ale pewnie i tacy klienci się trafiają, którzy są w stanie wyskoczyć z takich pieniędzy.
Ta ze zdjęcia pewnie rośnie od dziesięcioleci, na Śląsku takie magnolie to nie jakies odosobnione przypadki, sporo mozna takich spotkac, widocznie dobre tu mają warunki do życia.
U mnie też bukszpany kwitną, wrrrr, nie lubię tego.
Ja mam lawendę z zeszłego roku, malutkie krzaczki, nie bardzo jest co nawet przycinać, ale myślę może jak przytnę to ona się rozrośnie w końcu?
Ewa, a będziesz wiedziała, gdzie to pisał? z chęcią zajrzę.
To znaczyłoby, że saletra amonowa, którą stosowaliśmy, powinna na nią podziałać odpowiednio.
dziekuje Edyto.zobaczymy jak graby beda sie prezentowaly gdy beda posadzone i wypuszcza liscie.
Tak az sie w swidosliwach nie orientuje.wiem ze ta moja ma dosc cierpkie owoce ale i tak planuje kiedyś nalewke z niej zrobic jelsi beda owoce oczywiscie.