dziekuje Edyto.zobaczymy jak graby beda sie prezentowaly gdy beda posadzone i wypuszcza liscie.
Tak az sie w swidosliwach nie orientuje.wiem ze ta moja ma dosc cierpkie owoce ale i tak planuje kiedyś nalewke z niej zrobic jelsi beda owoce oczywiscie.
Jutro pewnie koniec remontu.jeszcze yroche generalnego sprzatania i wracam do lopaty.wreszcie.
Graby czekaja,krawezniki-chyba juz 70 metrów M mi przywiozl,murowanie resztek,osadzanie narożników na murki i tynkowanie...
To dobrze.
Mam nawadnianie w całym ogrodzie a dodatkowo rozchodniki są na styku dwóch zraszaczy. W lecie podlewane tak, że czasami boję się czy się nie potopią
Asiu piękne grabieżcza. Wybacz nie dam rady przerobić tylko stron słów, cofnęłam się 5... Czy będziesz je formować jak lipy czy tylko ciąć?
Ps. Gdybys miała przemalować drewno u mnie na elwacji (górę ) to zrobiłabyś w kolorze tarasów? Bo przecież nie bede wprowadzac trzeciego koloru? Na cienkich listwach mam dąb bielony a podbitkę i pietro chcę miec grafitowe. Jak sie skończą budowy wkoło to tynk będzie biały...
Wiem nie pytaj dlaczego szary zamaist dab bielony po calosci. Nie pytaj, nie bede co dwa lata malować na rusztowaniach