Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 20:50, 13 kwi 2016

leon60 napisał(a)

tanio
tez tak mysle.nawet M byl zaskoczony pozytywnie
lindsay80 22:54, 13 kwi 2016

Asia, Ty jak wyszukasz drzewa to wszyscy z wrażenia wielkie oczy robią - gratuluję, świdośliwy i graby masz obłędne!

Zgłębiałaś temat świdośliw to może wiesz jaka odmiana najlepsza jeśli chodzi o owoce do jedzenia i na przetwory?
nawigatorka 23:30, 13 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)
Asia, Ty jak wyszukasz drzewa to wszyscy z wrażenia wielkie oczy robią - gratuluję, świdośliwy i graby masz obłędne!

Zgłębiałaś temat świdośliw to może wiesz jaka odmiana najlepsza jeśli chodzi o owoce do jedzenia i na przetwory?
dziekuje Edyto.zobaczymy jak graby beda sie prezentowaly gdy beda posadzone i wypuszcza liscie.
Tak az sie w swidosliwach nie orientuje.wiem ze ta moja ma dosc cierpkie owoce ale i tak planuje kiedyś nalewke z niej zrobic jelsi beda owoce oczywiscie.
nawigatorka 23:32, 13 kwi 2016

Jutro pewnie koniec remontu.jeszcze yroche generalnego sprzatania i wracam do lopaty.wreszcie.
Graby czekaja,krawezniki-chyba juz 70 metrów M mi przywiozl,murowanie resztek,osadzanie narożników na murki i tynkowanie...
inag 23:49, 13 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
powoli odzywaja.jest nadzieja
A Twoje maja nawadnianie? Bo wiem ze nie lubią?

To dobrze.
Mam nawadnianie w całym ogrodzie a dodatkowo rozchodniki są na styku dwóch zraszaczy. W lecie podlewane tak, że czasami boję się czy się nie potopią
Madzenka 06:44, 14 kwi 2016

Asiu piękne grabieżcza. Wybacz nie dam rady przerobić tylko stron słów, cofnęłam się 5... Czy będziesz je formować jak lipy czy tylko ciąć?

Ps. Gdybys miała przemalować drewno u mnie na elwacji (górę ) to zrobiłabyś w kolorze tarasów? Bo przecież nie bede wprowadzac trzeciego koloru? Na cienkich listwach mam dąb bielony a podbitkę i pietro chcę miec grafitowe. Jak sie skończą budowy wkoło to tynk będzie biały...
Wiem nie pytaj dlaczego szary zamaist dab bielony po calosci. Nie pytaj, nie bede co dwa lata malować na rusztowaniach
siakowa 07:28, 14 kwi 2016

Madzenka napisał(a)
Asiu piękne grabieżcza. Wybacz nie dam rady przerobić tylko stron słów, cofnęłam się 5... Czy będziesz je formować jak lipy czy tylko ciąć?

Ps. Gdybys miała przemalować drewno u mnie na elwacji (górę ) to zrobiłabyś w kolorze tarasów? Bo przecież nie bede wprowadzac trzeciego koloru? Na cienkich listwach mam dąb bielony a podbitkę i pietro chcę miec grafitowe. Jak sie skończą budowy wkoło to tynk będzie biały...
Wiem nie pytaj dlaczego szary zamaist dab bielony po calosci. Nie pytaj, nie bede co dwa lata malować na rusztowaniach
to chyba sobie sama odpoweidziałas
nawigatorka 07:29, 14 kwi 2016

inag napisał(a)

To dobrze.
Mam nawadnianie w całym ogrodzie a dodatkowo rozchodniki są na styku dwóch zraszaczy. W lecie podlewane tak, że czasami boję się czy się nie potopią
moje tez dostaly nawadnianie wlasnie z uwagi na towarzyszace im roliny.ale jak Twoje zyja z tym to i moje musza
siakowa 07:32, 14 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
moje tez dostaly nawadnianie wlasnie z uwagi na towarzyszace im roliny.ale jak Twoje zyja z tym to i moje musza
moje tez mają nawadnianie i nic im nie jest.i rosna na nieprzepuszczalnej ziemi wiec długo stoi woda..
Juzia 07:33, 14 kwi 2016

Widziałam foty! No WOW!
Ale czytać też nie będę...sorry