To może tylko opryskam łodygi u podstawy? Muszę to zrobić, bo inaczej go stracę..
Łatwiej zapamiętać cebulica dalmatyńska Moja już przekwita
Twoje przylaszczki transylwańskie najpóźniejsze a u mnie ona jako pierwsza zakwitła, więc to nie jest jakiś wyznacznik, zależy pewnie od warunków, u mnie przylaszczki wszystkie już prawie skończyły.
Czas zaprzyjaźnić się z Al, ciekawe czy oglądałaś film ONA, na Netflixie? Właśnie o Onej i przyjaźni z nią
I moje nieszczęsne heptacodium przez moją głupotę w formie procy, mam nadzieję, że wypuści coś, co je upiękni
I obok, na klapie, którą muszę dziabnąć na czarno nowy nabytek, proszę przymknąć oko na chwaściory. Biegnę je zaraz plewić
Klon Sango Kaku rośnie naprawdę szybko
Brzozowa czeka na tulipany kolejna rabata, która mnie cieszy
Donice całoroczne: wiosną najpierw krokusy, później szafirki, już widzę wysiane bratki, a za moment Molinie variegata, które tu uwielbiam za kolor i wczesne ażurowe kwitnienie
Daria judaszowiec w donicy nie daje oznak życia, to, ze nie zakwitnie to pryszcz, ale czy liście wypuści? Jest zielony pozeskrobaniu, ale pan ze szkółki raczej czarno to widzi
Ten, który jest w gruncie jest oki.
Papryczki NN ze szpiczastych ze sklepu
Black Scorpion Tounge od Ani Makao
Poupila polecana przez Bożenkę i Muszelkę
Ciekawy sposób na podwiązywanie tych wyższych papryk lub tych obsypanych owocem.Mniej pracy niż palik przy każdej i przywiązywanie. https://youtu.be/ntpL9VgUJ6k?si=GMO9oTUGk-7cYPcz