Dobrze znam to korcenie i pewnie jak ja mu ulegniesz ale to przecież nasze najwieksze przyjemności dnia codziennego więc trudno sobie odmawiac . a rh już wybrałaś ? jakie?
Bożenko, dziękuję bardzo za pamięć o mnie, będę uważać...
Widzę, że przeglądacie lilie w kwiatyllo... Też przeglądam i myślę zamówić, a już sobie obiecywałam, że dosyć, bo Rh będę kupować, ale za bardzo mnie korci...
Nie wyobrażam sobie innej możliwości . Ja tez zamówię choc mój M powie ze zwariowałam że tyle ich kupuję jak nie mam gdzie posadzic co jest niestety prawdą. Już na jesieni naszukałam sie wolnych miejsc i wcale nie jestem zadowolona z tego gdzie je posadziłam a na jesieni było mniej cebulek.
Haniu ja zamawiałam lilie martagon jak najszybciej mogłam bo pisało że mają po 10-15 sztuk a bardzo bym je chciała miec. byc może ze są jeszcze gdzieś indziej ale nie spotkałam więc już zapłaciłam a i tak się martwię czy dostanę.
Bożenko, podaję ich stronę www.kwiatyllo.pl..już u nich kupowałam i byłam zadowolona;
tam są lilie drzewiaste Anastasia, Lavon, Honeyymoon, zresztą obejrzysz; muszę wyszukać te lilie i obejrzeć, czemu takie drogie...
Irenko w kamerce najłatwiej było rozpoznac Ciebie bo twój różowy pas od razy rzucał sie w oczy. ale miałyscie tam fajnie. Mój m powiedział ze szkoda że już jestesmy w takim wieku bo byśmy jeszcze z wami poszaleli.No widac że każda minuta była fajna. Cieszymy sie z wami i planujemy spotkania letnie. Buziaki.
nie da się tego opisać, jak było fajnie, bardzo zgrana grupa, te śpiewy i tańce też niezłe
czyli teraz czekamy na wiosnę, ale u nas taka zima, że mus to wykorzystać
mimo to oglądam ogrodowe inspiracje; dostałam katalog i tam kuszą liliami olbrzymami do 2 metrów!!
Irenko to mus kupic takie olbrzymy. a z jakiej firmy ten katalog?Ja już lilii zamowiłam za 250zł ale takich nie było.W sumie to prawie połowę z tego bedzie kosztowało 6 cebulek bo to lilie martagon a one dośc drogie sa.