to po prawej to ice dance, tak? łatwo się dzieliło z takiej sporej kępy? pytam bo czeka mnie taka robota, szczerze mówiąc, myślałam że jeszcze za wcześnie, ale jak dzielicie to i ja w sobotę chyba się wezmę
Ja też spryskiwaczem podlewam, czasem kilka razy dziennie, bo stoją na południowym parapecie, w zeszłym roku też tak robiłam i był 100% sukces.
Teraz też mi ładnie powschodziła ale ja siałam 14.03 więc na ten moment ma tylko po 2 ździbełka
Werben mi wzeszło tylko 10 na cały pojemnik, ale dziś zauważyłam, ze stara odbija od korzeni, coś z niech chyba będzie.
Z rzeczy istotnych ogrodowo - graby dostały linię nawadniającą, przy 35 m żywopłotu podlewanie dałoby trochę w kość, ale już nie muszę się tym martwić, eM tym razem zadziałał expressowo - ma wielkie oczekiwania co do tego żywopłotu
A po deszczyku, na niektórych już otwierają się listki.
Dziś od dobrej ogrodowiskowej Duszy, dostałam przesyłkę - jeszcze raz pięknie dziękuję za rośliny, fatygę i przemiłą rozmowę, podczas której otrzymałam mnóstwo cennych ogrodniczych rad!
Wszystko już posadzone, starałam się zapewnić roślinom dobry start szykując porządne podłoże
Powiedzmy sobie szczerze, to się chyba nie da. Zeszłej wiosny zaglądałam pewnie do połowy mniej wątków niż teraz, forum się rozrasta, a czas niestety nie jest z gumy.
dzięki Poli, pisały dziewczyny o swoich sposobach, ale każda rada ważna.
Ja już też nie daję rady przebić się przez setki postów, tym bardziej jak strony wolno działają, albo w ogóle się zawieszają.