U mnie była mowa o odkurzaczu przemysłowym do czyszczenia tuj. Polinka też stosuje odkurzacz.
Ładnie to tak podczytywać i słowa nie zostawić, hi, hi ?
Ja też tak robię, inaczej bym na nic innego nie miała czasu
edit:
Jak tuje są suche (nie pada), to ze środka wysysasz odkurzaczem wszystko suche. Robi się szybciej niż rękami
Sebek nie musi, bo mu halny pomaga
A ja odkurzacza nie mam, to czyszczę rękami e-Ma. Aniaaa i Polinka czyszczą odkurzaczem, Ewa bacowa ma zamiar spróbować.
Tuja musi być sucha, żeby nie zapchała odkurzacza. Zatem pogoda bezdeszczowa
Widze ze asortyment I... znasz jak wlasna kieszen
Less i more...
a komunistyczna gipsowka to co? 4 zl galazka! Skandal!
A tak powaznie to niezwykle mi dobrze w takim otoczeniu.smialam sie ze nawet szare "kwiatki" sobie wyszukalam
A ja bym przeniósł tą samotną ramkę i zawiesił zamiast tej po prawej Na każdym obrazku dominowałoby wtedy jedno drzewo A trzy wisiałyby same
Danusiu - swoję drogą te rysunki to mistrzostwo
Madzia - jeśli o mnie chodzi to wizualizacji z projektu Danusi na ścianie nie mam, ale ogród Danusi wisi u mnie na ścianie już dobrych kilka lat I nie znudziło mi się patrzenie na te obrazki
Sebek, można, nawet się nad tym zastanawiałam. Ale ile tych ciastek bym musiała kupić?
Ja na diecie powinnam być, a codziennie chodzę i szukam, czy czegoś zapomnianego słodkiego do kawy nie mam. Celowo już słodyczy i ciastek nie kupuję Tylko z okazji urodzin piekę.