U mnie była mowa o odkurzaczu przemysłowym do czyszczenia tuj. Polinka też stosuje odkurzacz.
Ładnie to tak podczytywać i słowa nie zostawić, hi, hi ?
Ja też tak robię, inaczej bym na nic innego nie miała czasu
edit:
Jak tuje są suche (nie pada), to ze środka wysysasz odkurzaczem wszystko suche. Robi się szybciej niż rękami
Sebek nie musi, bo mu halny pomaga
A ja odkurzacza nie mam, to czyszczę rękami e-Ma. Aniaaa i Polinka czyszczą odkurzaczem, Ewa bacowa ma zamiar spróbować.
Tuja musi być sucha, żeby nie zapchała odkurzacza. Zatem pogoda bezdeszczowa
Reniu, powiem Ci że jestem pod ogromnym wrażeniem, konsekwencji, pracy i efektu . Pamiętam nasze pierwsze spotkanie u Bożenki gdzie słuchałaś z wielką uwagą wszelkie rady dziewczyn i widać jak pięknie sobie poradziliście ! Brawo WY
Miło tak sobie popatrzeć jak z niczego rodzi się coś pięknego. Byłam przez ten rok z Tobą i fajnie ogląda się takie podsumowanie. Uśmiałam się z poszerzanych rabat .
Nie mogę się doczekać widoków tegorocznych
apropo bergenii, to miałam w 2 miejscach, w tamtym roku dosadziłam w trzecim. Czy lubią ją opuchlaki? u mnie nie zauważyłam puki co, ale z tego co piszą dziewczyny to opuchlaki urzędują i w rozchodnikach i żurawkach ale i w carexach a nawet w cisach...
Opuchlaki takie złośliwe, że wszystko zjedzą, jak tylko się pojawią. Nie ma znaczenia, co sadzisz. Pędraki- drugie złośliwe. Tyle, że większe. Kiedyś mi trawnik zjadły.
brakuje słów, żeby wyrazić to co się chce powiedzieć, po prostu kawał dobrej i ciężkiej pracy za Wami Patrzę na te zdjęcia już któryś raz i nie mogę się nachwalić, cudownie
Jak nie piję kawy z rana, to teraz sobie zrobiłam i jeszcze raz się pogapię
Piękny ogród macie Reniu