Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 00:01, 20 lut 2016

ryska napisał(a)
Świetne podsumowanie, gratuluję a teraz czekam na eksplozję cebulową u Ciebie

Ja też czekam ... mam nadzieję, że sie nie rozczaruję
Dzięki Reniu
AnnaCh 00:03, 20 lut 2016

ren133 napisał(a)
I to jest myśl można przecież wypożyczyć taki odkurzacz Dzięki za podsunięcie takiego świetnego pomysłu

PS a w jakim wątku o tym czytałaś?
No właśnie dokładnie nie pamiętam, ale odpowiedź masz chyba w poście pod tym, u Iwonki
ren133 00:10, 20 lut 2016

Iwk4 napisał(a)
A widzisz, ja mam na tarasie kostkę i zastanawiałam się nad kafelkami. Zostaje kostka

ren133 00:10, 20 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
No właśnie dokładnie nie pamiętam, ale odpowiedź masz chyba w poście pod tym, u Iwonki

Iwonka coś wie na ten temat?
Iwk4 00:53, 20 lut 2016

AnnaCh napisał(a)

U mnie była mowa o odkurzaczu przemysłowym do czyszczenia tuj. Polinka też stosuje odkurzacz.
Ładnie to tak podczytywać i słowa nie zostawić, hi, hi ?
Ja też tak robię, inaczej bym na nic innego nie miała czasu

edit:
Jak tuje są suche (nie pada), to ze środka wysysasz odkurzaczem wszystko suche. Robi się szybciej niż rękami
Sebek nie musi, bo mu halny pomaga
A ja odkurzacza nie mam, to czyszczę rękami e-Ma. Aniaaa i Polinka czyszczą odkurzaczem, Ewa bacowa ma zamiar spróbować.

Tuja musi być sucha, żeby nie zapchała odkurzacza. Zatem pogoda bezdeszczowa

Ot i całe streszczenie
nawigatorka 07:53, 20 lut 2016

Takim odmurzaczem jakim odkurza Polinka ja sprzatam w domu
ana_art 08:45, 20 lut 2016

Iwk4 napisał(a)
A widzisz, ja mam na tarasie kostkę i zastanawiałam się nad kafelkami. Zostaje kostka
nie zastanawiaj się !!! ja też mam kafle i dumam na co je wymienić bo po 4 latach zaczynają się z nimi problemy...
ana_art 08:54, 20 lut 2016

Reniu, powiem Ci że jestem pod ogromnym wrażeniem, konsekwencji, pracy i efektu . Pamiętam nasze pierwsze spotkanie u Bożenki gdzie słuchałaś z wielką uwagą wszelkie rady dziewczyn i widać jak pięknie sobie poradziliście ! Brawo WY
Miło tak sobie popatrzeć jak z niczego rodzi się coś pięknego. Byłam przez ten rok z Tobą i fajnie ogląda się takie podsumowanie. Uśmiałam się z poszerzanych rabat .
Nie mogę się doczekać widoków tegorocznych

apropo bergenii, to miałam w 2 miejscach, w tamtym roku dosadziłam w trzecim. Czy lubią ją opuchlaki? u mnie nie zauważyłam puki co, ale z tego co piszą dziewczyny to opuchlaki urzędują i w rozchodnikach i żurawkach ale i w carexach a nawet w cisach...
Iwk4 09:02, 20 lut 2016

Opuchlaki takie złośliwe, że wszystko zjedzą, jak tylko się pojawią. Nie ma znaczenia, co sadzisz. Pędraki- drugie złośliwe. Tyle, że większe. Kiedyś mi trawnik zjadły.
iwka 09:04, 20 lut 2016

brakuje słów, żeby wyrazić to co się chce powiedzieć, po prostu kawał dobrej i ciężkiej pracy za Wami Patrzę na te zdjęcia już któryś raz i nie mogę się nachwalić, cudownie
Jak nie piję kawy z rana, to teraz sobie zrobiłam i jeszcze raz się pogapię
Piękny ogród macie Reniu