Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

W Kruklandii 22:29, 11 lip 2015

Do góry
Queen of Sweeden Ale bardziej Alnwick Rose
Spotkanie w Pęchcinie u Szmitów 11 lipca 2015 22:26, 11 lip 2015

Do góry
Mam niedosyt zdjeć i podpisów osob, nie wszystkich rozpoznaję....
"W kolorze blue" 22:22, 11 lip 2015

Do góry
Jakie leżaczki, jakie świerszcze Malkul? Zimno jest ja tam sie rozgrzewam rumem, Ensata chcesz?
Ogródek Iwony 22:09, 11 lip 2015

Do góry
Cos kupiłas Iwonko w Pęchcinie?
Pogubiłam się po drodze... 22:07, 11 lip 2015

Do góry
Miałam winobluszcz piecioklapowy, przez 3 lata pełnił na płocie role osłony przed sąsiadem. W tym roku go wycielam przy ziemi, obratsa ale daje rade. Natomiast orzez 3 lata byłniezastapiony jako osłona....

Teraz przy płocie posadziłam miskanty...
Ogrodowy song 21:53, 11 lip 2015

Do góry
A zdjęcia rabaty z miskantami pokazesz?
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 21:51, 11 lip 2015

Do góry
Ale busz sie u Ciebie zrobił!!! A ostróżka mega wielka i piekna!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:44, 11 lip 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Ostatkiem sił poczytałam co u Ciebie.. fotki obejrzałam, o nogach nie piszę, bo mam gorsze. Żeby to jeszcze u siebie je usmolić to rozumiem.. ale byłam w pracy...
W ogrodzie tylko w klapeczkach działam... są szybkie do ubrania i do zdjęcia.. jak mokro to niskie kaloszki...

I wez potem idz na joge, czarne pięty, czarne paznokcie, ktorych szczotka doszorować nie mozna, a ćwiczymy boso Do Rez ze reszta dziewcyzn też działa w ogrodach Ostatnio jak wariat chodze w skarpetkach i klapkach..,skarpet doprać nie moge...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:42, 11 lip 2015

Do góry
MAD napisał(a)
Widoczki ogladałam z zimną kawą z rana ale było warto czekać. Jak tu spać teraz?! Lecę prasować!

Hi hi nie lubie zimnej kawy, a fe !
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:41, 11 lip 2015

Do góry
olaw napisał(a)
To ja z drinkiem zasiadłam a tu zdjęcia się skończyły...
Ale busz piękny i taki gęściutki...
I też zapytam o kostrzewę siną, kwitnie u Ciebie i rozsiewa się czy to bez kwiatostanów odmiana?

Kwitnie ale jej na to nie pozwalam Napisałam wyzej Agnieszce co robie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:38, 11 lip 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
Boski busz. Sesleria bez carexów wygląda, jakby nigdy nic pod nią nie rosło. Dobra decyzja

Elata pod drugimi buksami wygląda lepiej niż pomiędzy pierwszymi.

Stipa pomiędzy różami chyba jednak fajniej umiejscowiona niż jako wieczny kocyk dla rabaty, z której ją przenosiłaś.

Niby z flanki na flankę, ale efekty doskonałe

PS Jak się już doszorujesz, to wpadnij do mnie. Mikołajki ustrzeliłam, bo wiem, ze się nad nimi zastanawiasz. I parę innych fotek zrobiłam

Gdyby ktos z boku popatrzył co ja dzisiaj robiałam uznał by mnie za kwalifikującą sie na leczenie.... Z flanki na falankę....
Ale od poniedziałku denerowały mnie te trawki...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:37, 11 lip 2015

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Marzenko, pięknie masz, powiedz jeszcze, jaki to dokładnie gatunek kostrzewy sinej? Nie starzeje Ci się? Szukam zastępstwa za Frosted Curls, bo mi się byrzdka zrobiła i w dodatku sieje się jak głupia - tam gdzie nie potrzeba.

Przyznam sie, ze nie wiem, podejrzewam ze to Eljach Blue, trzeba Finki zapytac. Ona ma wyjątkowy kolor. Kostrzewa rosnąca za płotem jest duzo ciemniejsza. M nie rozumieją dlaczego wszystkie tak samo wg niego wyglądające trawki orzesadzałam rok temu

Ona kwitnie, ale ja nie dopuszczam do kwitnienia, wszystkie wyrastające kłosy wycinałam od razu po ich pojawieniu sie. Po prostu po kwitnieniu trzeba ją od razu ogolić, przez pewien czas bedzie brzydka a potem wypuszcza piekne kłosy. Zobaczymy czy sie za szybko nie zestarzeje

Aga ja sie zatsanwiam czy na takim stanowisku po frosted curls wytrzyma kostrzewa? Ona musi miec bezwględnie sucho i duzo słońca, jesli ma wilgotnoi to sie robi brzydka..
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:34, 11 lip 2015

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)
Uwielbiam ten Twój busz ujarzmiony

Qurcze jak ja dawno u Ciebie nie byłam!!!,
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:33, 11 lip 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
kostrzewa pięknie świeci - elata jeszcze mocniej.też ciełam dziś cisy i niestety znalazłam miseczniki choc z zewnatrz wygladałą bardzo zdrowo - trzeba działać.
Nie myślałaś Marznko by trzmieliny pociąć w kulki - czy chcesz by były bardzieje spłaszczone?

Chyba mi sie nei chce , bo za szybko rosna i tak są niesforne, wciąz je tnę, a one ciagle poczochrane
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:32, 11 lip 2015

Do góry
amelia_b napisał(a)
I herbatkę z wrażenia wylałami nic nie powiem bo mnie zatkało uwielbiam twój ogród

Amelia mam nadzieje ze sie nie poparzyłas latem lepiej pić wode z mięta
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:31, 11 lip 2015

Do góry
frezja napisał(a)

a powiedz jeszcze proszę,jakie dechy masz na tarasie,ile lat i czy warto inwestować.Zastanawiam się,czy zrobic sobie taki podest w miejscu gdzie mamy kącik wypoczynkowy..

Dechy to najgorszy gatunek modrzewia... Klasa 3 bo brakowało nam kasy na końcu wykończenia Dechy sa juz 5 lat, co roku olejowane, polecam olej Tikkurila, dobrze zabepiecza dechy orzed pekaniem. Mysle z z 10 lat wytrzyma.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:24, 11 lip 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Marzen jaka to? Piękny kolor

Bo i tego się obawiałam... Zdjęcie z ubiegłego roku, nieopisane...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:11, 11 lip 2015

Do góry
Ensata , MIrella i Makul dzieki za troskę o higienę moich nóg

Ide pod prysznic i biorę szczotkę aby się doszorować.
Potem rum z miodem bo malinówka dopiero nastawiona i jeszcze nie przecedzona
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:09, 11 lip 2015

Do góry
natix napisał(a)
A ja jak ten osioł ze Shreka zapytam: daleko jeszcze ?do tych zdjęć,drinka i i wogole?
Witam.Podlądam jak zawsze i czekam.pozdrawiam!

Witaj
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:08, 11 lip 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
Właśnie miałam Cię pytać czy już można ciąć cisy ale w końcu bez pozwolenia je okulkowałam ale wyglądają prawie tak samo jak przed...

traktuję je tak samo jak bukszpany, gdy młode przyrosty zrobią sie ciemne to dla mnie sygnał do cięcia.
Ja się uczę ciąć cisy, nie do końća wiem czy mogę je tak radykalnie traktować jak bukszpany ale gdy je oszczędzam to się robią rzadkie... Moje kule cisowe są deczko dziurawe
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies