No i kolejna nieformalna organizacja w innej nieformalnej organizacji została do życia powołana
(Pamiętacie, że u Mai powiedziano, że należy do organizacji Ogrodowisko)
Kakao. Cudnie.
Pozdrawiam wszystkie ujawnione już i te nieujawnione jeszcze członkinie Kakao
Lena, proponuj śmiało co tylko Ci na myśl przychodzi. Człowiek patrząc z boku dużo więcej dostrzega
Tess,myślałam tam już wcześniej o kulach - ale.... - nie zmieszczą się Rododendrony kiedyś urosną większe i przykryją kule. A nie chce ich już przesadzać bo wydaje mi się że mają się tam dobrze, nareszcie odżyły...
Dam tam pomiędzy rododendrony a żywopłcik bukszpanowy przywrotnika, jako nawiązanie do tego po drugiej stronie w kulkach.
No, właśnie też miałam zaproponować, żeby ten skos zlikwidować. Ale myślałam o takim rozwiazaniu, jak Ty. Choć wersja Justyny jest warta rozważenia.
Chciałam zobaczyć jak wygląda druga strona za schodami, czy pasuje. Pasuje W przyszłości dałabym tam może jakąś kulę czy kilka, niedużo, dla nawiązania z tą drugą stroną.
[ ja tu o bezmózgich, a ty takie piękne foty serwujesz widzisz mój uśmiech?
U mnie nie ma dziś słoneczka buuuu...
Widzę Będą jeszcze piękniejsze foty, tylko chyba muszę obiad najpierw zrobić, bo mnie M. z domu wyeksmituje
U mnie dziś słoneczko jest. Dziś już jestem w Warszawie, serwowane zdjęcia są z wczoraj. Było rzeczywiście cudownie słonecznie.
[ ja tu o bezmózgich, a ty takie piękne foty serwujesz widzisz mój uśmiech?
U mnie nie ma dziś słoneczka buuuu...
Widzę Będą jeszcze piękniejsze foty, tylko chyba muszę obiad najpierw zrobić, bo mnie M. z domu wyeksmituje
U mnie dziś słoneczko jest. Dziś już jestem w Warszawie, serwowane zdjęcia są z wczoraj. Było rzeczywiście cudownie słonecznie.
dobre określenie, ale muszę cię pocieszyć, a może zmartwić takie bedurno można spotkać w każdej gminie, u mnie również, bo tak komuś pasuje, a nie to co przydatne i konieczne...
No niestety wiem o tym, że to nie tylko w tej gminie. A przecież jest tyle innych, pilnych potrzeb.
dobre określenie, ale muszę cię pocieszyć, a może zmartwić takie bedurno można spotkać w każdej gminie, u mnie również, bo tak komuś pasuje, a nie to co przydatne i konieczne...
No niestety wiem o tym, że to nie tylko w tej gminie. A przecież jest tyle innych, pilnych potrzeb.
Tess kącik przyrodniczy może miał w zamysłach projektantów przyciągać dzieci szkolne na lekcje poglądowe? ale twoje obrazy z nadbużańskich okolic są po stokroć piękniejsze a ubrane w czapy śniegowe rośliny na tle błękitu nieba rozmarzają o rychłym przyjście wiosny Pozdrawiam
Aniu, może tak projektant myślał. A może akurat środki unijne na takie projekty łatwo dostać? Ja nie wiem. Ale trochę mnie wkurza takie wydawanie kasy na bezdurno (określenie mojej babci).
Tess kącik przyrodniczy może miał w zamysłach projektantów przyciągać dzieci szkolne na lekcje poglądowe? ale twoje obrazy z nadbużańskich okolic są po stokroć piękniejsze a ubrane w czapy śniegowe rośliny na tle błękitu nieba rozmarzają o rychłym przyjście wiosny Pozdrawiam
Aniu, może tak projektant myślał. A może akurat środki unijne na takie projekty łatwo dostać? Ja nie wiem. Ale trochę mnie wkurza takie wydawanie kasy na bezdurno (określenie mojej babci).