Nie sposób się nie zgodzić. Też żeby nie zwariować staram się przełamać stereotyp smutnej, pozbawionej poczucia humoru księgowej co to każdego petenta z kwitkiem odsyła
Nooo, ten zawod to taka czarna dziuuura, która wciąga i wyssysssa z człowieka radość... Choć i tak traktuję go z pewną dozą optymizmu i chumoru nawet... Choć mnie już nie cieszy jak dawniej.
Nie sposób się nie zgodzić. Też żeby nie zwariować staram się przełamać stereotyp smutnej, pozbawionej poczucia humoru księgowej co to każdego petenta z kwitkiem odsyła
Część Dziewczyny
Ale się cieszę z Kakao ... na odbiorze dyplomu, usłyszałam, że w tym zawodzie bardzo ważne jest to, żeby móc wykonać telefon do przyjaciela ... cieszę się , że nas tu tyle !!! ... będziemy się wspierać ... no i zgadzam się z powyższym ... tak, to czarna dziura , niestety .... która wysysa wszystkie soki .... a kiedyś było inaczej .... dobrze, że mamy odskocznie , pasje .... FORUM
No i kolejna nieformalna organizacja w innej nieformalnej organizacji została do życia powołana
(Pamiętacie, że u Mai powiedziano, że należy do organizacji Ogrodowisko)
Kakao. Cudnie.
Pozdrawiam wszystkie ujawnione już i te nieujawnione jeszcze członkinie Kakao
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.