Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:25, 29 mar 2015

Do góry
agata19762 napisał(a)
Marzenko szalona Kobieto doniczkowo masz cudowne wiosenne
magnolia cała w pąkach ....oj będzie się działo

Magnolie dostały polecenie wtrzymać sie do Wielkanocy z kwitnieniem będę miała czas na nie popatrzeć
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:16, 29 mar 2015

Do góry
Marzenko szalona Kobieto doniczkowo masz cudowne wiosenne
magnolia cała w pąkach ....oj będzie się działo
Ogród w budowie - nieustającej 18:31, 29 mar 2015

Do góry
W moim ogrodzie zakwitła magnolia gwiaździsta.

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:57, 29 mar 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Na razie mam seslerie dopiero od jesieni ale jakies wielkie nie sa, poza tym w sezonie dobre znoszą ogolenie na łyso (Magnolia Malkul doradzała). Wg mnie z szaławią będą piekne.

A zdradzisz gdzie kupiłaś bo moje źródełko ( Pan trawka) juz jej nie prowadzi. I może podpowiesz gdzie jej u Ciebie szukać.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:19, 29 mar 2015

Do góry
Na razie mam seslerie dopiero od jesieni ale jakies wielkie nie sa, poza tym w sezonie dobre znoszą ogolenie na łyso (Magnolia Malkul doradzała). Wg mnie z szaławią będą piekne.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:01, 29 mar 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
ja straasznie lubię jego kwiaty, choć wiem że być może będzie mu u nas za zimno.
Obok naszego budynky na studiach były 2 śliczne, stare okazy dereni kwiecistych- nie dało się minąc ich obojętnie
Ja mam, tfu, tfu, ma się dobrze. Ma ogromne, piękne kwiaty. Mam prowadzonego w formie słupka, nie wiem jak to określić. Mam też Milky Way i ten ma już pączki
Ogród przy lesie początek 2012/2013 15:25, 29 mar 2015

Do góry
Gardener27 napisał(a)
Bratki tej wiosny w donicach u Ciebie królują Bardzo je lubię a do żółtych mam słabość Widzę że magnolia już prawie kwitnie Ja przed chwilą oglądałem swoją i powoli wyłaniają się kwiaty Ogród wypieszczony i z prawdziwą przyjemnością po nim pospacerowałem

Przemku ,dzięki bratki w donicach na zewnątrz a wewnątrz stokrotki .Magnolia w tym roku ,mnie zaszokowała ilością pąków ,w tamtym były tylko dwa kwiatki .
Ogród już przygotowany do Wiosny ,zrobiona nawet wertykulacja i pierwsze nawożenie .pozdrawiam
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 15:22, 29 mar 2015

Do góry
Ale magnolia się super rozwija.
Ogród tworzony z pasją 15:07, 29 mar 2015

Do góry
Moja magnolia przesadzona w zeszłym roku się obraziła i nie zakwitnie. Miłego popołudnia
Ogród przy lesie początek 2012/2013 15:07, 29 mar 2015

Do góry
Bratki tej wiosny w donicach u Ciebie królują Bardzo je lubię a do żółtych mam słabość Widzę że magnolia już prawie kwitnie Ja przed chwilą oglądałem swoją i powoli wyłaniają się kwiaty Ogród wypieszczony i z prawdziwą przyjemnością po nim pospacerowałem
Moja bajka 13:39, 29 mar 2015

Do góry
Nallar napisał(a)
Czy ta niezidentyfikowana to nie jest przypadkiem mahonia?
Moja magnolia jeszcze w pączkach, tak się martwiłaś że wiosna do Ciebie nie chciała przyjść a okazuje się że roślinki u Ciebie szybciej "wstały" niż u mnie.

Nie Ewciu, to na pewno nie mahonia. To musi być jakaś bylina, ale jaka? Sporo roślin dostałam jesienią od Jagody i niektóre zapomniałam gdzie wsadziłam. Może to jedna z nich.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 13:15, 29 mar 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Witam zagladajacyh pękajacą magnolią gwiażdzistą

Wszystkie fotki piękne, ale magnolia mnie zachwyciła.
Pozdrawiam
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 11:15, 29 mar 2015

Do góry
Milka napisał(a)

Mala rzecz, a cieszy szybko ta magnolia ruszyla, mysle ze nie będzie aż tak ekstremalnych zmian w pogodzie, dadzą sobie radę rośliny, pozdrawiam Malgos

Dzieki Irenko
Fajnie że zaglądasz, wczoraj w ogrodzie dojrzałam juz kolejne szafirki, a wiec ten jeden nie jest juz osamotniony...
Czekam na wiosne, na ciepło i na wolny czas żeby go móc spedzic w ogrodzie ...
Buziaki !
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 11:14, 29 mar 2015

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Poczytałam, fotki obejrzałam Wiosna Małgosiu u Ciebie również rusza, a jak zakwitną te wszystkie magnolie, będzie cudnie. Moja chyba ani myśli jeszcze, co prawda nie przyglądałam się jej, posadziłam bratki do donic wczoraj i na tym koniec, bo całe popołudnie spędziłam u Mamy, która źle się czuła. Na szczęście już dobrze.
Jankosiu, magnoliowa choroba Was dopadła ładne sadzonki. Nie zwróciłaś uwagi na klony, nadal potrzebuję szczepionego na 2.10 purpurowego, może masz jakiś namiar?
Magnolia "Małgosia" to jest to Pozdrawiam Was.

Ukłony i pozdrowienia dla mamy
U mnie też nic sie nie dzieje w ogrodzie nowego bo mnie plecy nawalaja, tragicznie jeszcze nie jest ale schylac sie nie moge i musze załatwic jakies masaże bo bedzie tylko gorzej........
Magnoliowa choroba powiadasz.........cóż wiele tu takich "ogrodowiskowych" chorob , co wątek to inne sie ujawniają
Pozdawiam
Ogród z widokiem na jezioro 09:27, 29 mar 2015

Do góry
renatamama3 napisał(a)
Moja ,magnolia też w takim stadium jak twoja ,ciemiernik cudny.Ja z Chopina bym nie sadziła ,lubi wybujać .pozdrawiam

Dzieki za cenna uwagę, poszykam innych róż, ale muszą być białe, ew, białokrenowe
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 08:53, 29 mar 2015

Do góry
Margarete napisał(a)

Mala rzecz, a cieszy szybko ta magnolia ruszyla, mysle ze nie będzie aż tak ekstremalnych zmian w pogodzie, dadzą sobie radę rośliny, pozdrawiam Malgos
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 05:03, 29 mar 2015

Do góry
Poczytałam, fotki obejrzałam Wiosna Małgosiu u Ciebie również rusza, a jak zakwitną te wszystkie magnolie, będzie cudnie. Moja chyba ani myśli jeszcze, co prawda nie przyglądałam się jej, posadziłam bratki do donic wczoraj i na tym koniec, bo całe popołudnie spędziłam u Mamy, która źle się czuła. Na szczęście już dobrze.
Jankosiu, magnoliowa choroba Was dopadła ładne sadzonki. Nie zwróciłaś uwagi na klony, nadal potrzebuję szczepionego na 2.10 purpurowego, może masz jakiś namiar?
Magnolia "Małgosia" to jest to Pozdrawiam Was.
Ogród tworzony z pasją 23:51, 28 mar 2015

Do góry
eda napisał(a)
Karolu hej hej ale gwarno u Ciebie super Magnolia dama pięknie się prezentuje

Jeszcze ładniej będzie się prezentowała jak zakwitnie.
Ogród tworzony z pasją 23:15, 28 mar 2015

Do góry
Karolu hej hej ale gwarno u Ciebie super Magnolia dama pięknie się prezentuje
Moja bajka 22:31, 28 mar 2015

Do góry
Czy ta niezidentyfikowana to nie jest przypadkiem mahonia?
Moja magnolia jeszcze w pączkach, tak się martwiłaś że wiosna do Ciebie nie chciała przyjść a okazuje się że roślinki u Ciebie szybciej "wstały" niż u mnie.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies