mój m twierdzi że skłonność do zartów idzie w parze z inteligencją ( u niego to skłonnośc do sucharów)
Ciesz się- masz bystre dziecko!
Bystre i z maczetą!
wiem, wiem.
ale jest fajnie, tak trochę 'na skos'.
Początkowo rodziły nam się tez sme dziewczynki, mój średni był pierwszym chłopakiem w rodzinie. Mój ojciec nie mógł uwierzyć, a potem stwierdził że wojna będzie jak synowie nam się rodzą.
ta rabata ma około 10m x 2m. Ja monochromatyczna jestem i kolorystycznie oprócz odcieni zieleni i bieli nie ma u mnie innych barw. No może dodatki w donicach jako wyjątek i słynny rdestMusi być zimozielono
w pełnym słońcu znowu musi mieć wilgotniej żeby dała radę, bo ona lubi mniej słoneczna wystawę
Dużo masz tam miejsca?- Może nawiązać kształtem do kul i dać tawułę brzozolistną tor- wiosną na biało zakwitnie a jesienia łapie purpurowe kolory liści. Jest bardzo kształtna. Ale potrzebuje z 80 cm
Dąbrówka miałaby być zaraz przed hojnami na samym przodzie. Z daleka widac takie chmurki małe traw. Wszystko wyleci i cos tam muszę wymyślić. Jak już pisałam to patelnia i bardzo sucho, więc jak piszesz, że w suchych warunkach ok, to może mozna pomysleć?