Schody......tym sposobem mam bałagan i na dole i na górze....dzis rano sie zaczeło...aż mi sie nie chce do tego bałagnu wracać....ale nic to trzeba wytrzymac, potem bedzie ładnie
Buziaki !
jeszcze nie ma co pokazać na razie rodzą się pomysły a pomysły wiesz gdzie szukać
kurcze, nie śpię od 3-ciej bo nie mogę przejść do porządku dziennego nad zawiścią i chęcią zemsty, odwetu z których ludzie czerpią przyjemność, z czym spotkałam się wczoraj w pracy, na szczęście sprawa nie dotyczy bezpośrednio mnie ale i tak boli, już sam kontakt z takimi ludżmi boli; dzień będzie do bani
Ho, ho 2,5 kg to już pokażna liczba się uzbiera! Będzie szał na wiosnę Też posadziłam narcyzy w ID a dokładniej za ID bo moje już takie wielkie kępy, że nic wcisnąć nie mogłam
W moich okolicznych też już nie ma nic ciekawego. A jeszcze więcej małych czosneczków by się przydało
Och jak Ci dobrze, że już cebulki posadziłaś, u mnie nadal czekają. Narcyzy za ID mam i polecam ten zestaw. Nie doczytałam wcześniej, że planujesz pomiędzy, bo bym od razu Cię uprzedziła o niewykonalności pomysłu