przy dodatnich temperaturach raczej nic im się nie powino stać, ja bym jak najszybciej zrobiła długi dołek i zadołowała je na zimę... buksy będą bezpieczne a Ty spokojna. wiosną na spokojnie znajdziesz im miejsca, odkopiesz i będą sjuper
Nie potrzebujesz nikogo takiego Twoja biżuteria sama się promuje.
Anetka - czy jeśli mam małe bukszpanki na obwódkę w doniczkach na zewnątrz, to przy takich temp jak teraz zmarzną mi i padną zanim je wsadzę??? Buuu... muszę im szybko miejsce znaleźć.... 46sztuk mam.
dzisiaj cały dzień (z przerwą na zrobienie gęsi) wstawiałam rzeczy które wisiały od dluższego czasu, na moment nowej strony ... ślipia mnie bolą i spadam do spania BUziam!
Ogrodniczy w ktorym je kupowałam dwa (?) lata temu istnieje. Czaiłam sie w tym roku na taką róże chodziłam co drugi dzień bo staly dwie róże w pąkach, po pąkach mi pasowaly do moich. Niestety jak się rozwinęły okazały się żółte... Kupowałam je z nazwą ecrue
Czyli Grachama, Golden i lady powinnam też przygiąć?
Robaczku, czuję sie niezwykle zaszczycona Twoją obecnością u mnie tymbardziej, ze to nie jest takie powierzchowne "ładnie" widać że przeanalizowałaś te setki stron. Naprawdę jestem pod wrażeniem i jednocześnie DZIĘKUJĘ. widziałam Cie w innych wątkach, czytalam jak piszesz o różach i miałam chytry plan spytania Cię czy może rozpoznasz moje róże na pniu.... a tu proszę jakbys czytała w moich myślach Wygooglałam olimpia palace i tak to ONE. Moze wiesz gdzie kupie jedną róże na pniu tej odmiany? Miałam nadzieję, ze w tym roku dokupie jedną sztukę, ale nigdzie u nas ich nie widzialam...