Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

boguslaw_r_ 11:08, 12 lis 2013

Macham i buziolam.

Mala_Mi 11:09, 12 lis 2013

może mus zwolnić i zająć się bieganiem z kijkami, co wczoraj zainaugurowałam Witek mnie przegonił 4 kilometry na I raz

Na pierwszy raz bardo dobrze Co prawda wylatana jesteś, bo praca w ogrodzie tez męczy, ale to inne wylatanie jest potrzebne Mi się wydawało, że jestem "wylatana" i jak poszłam na głupi pilates..co to jest bułka z masłem.. to dowiedziałam się na własnej skórze ile mam nieużywanych mięśni.. które zgnuśniały .. trenuj, bo mam niecne plany
ana_art 13:15, 12 lis 2013

asc napisał(a)

Na pierwszy raz bardo dobrze Co prawda wylatana jesteś, bo praca w ogrodzie tez męczy, ale to inne wylatanie jest potrzebne Mi się wydawało, że jestem "wylatana" i jak poszłam na głupi pilates..co to jest bułka z masłem.. to dowiedziałam się na własnej skórze ile mam nieużywanych mięśni.. które zgnuśniały .. trenuj, bo mam niecne plany
hahaha normalnie strach się bać
Magda70 13:52, 12 lis 2013

Kontroluję...tzn podglądam efekt prac ...
Kasiek 14:59, 12 lis 2013

Te zrobienie widza w balona, jak pisze nasza Ania Asc ....ja dam sie nawet nabic w butelke, aby tylko byc swiadkiem tych pieknych zmian
Pszczelarnia 17:03, 12 lis 2013

Jaka dyscyplina! W formie i kolorze. Efekt lustrzany bardzo mi się podoba - kiedyś to lustro było takie ukryte ... . I prawa strona pasuje do lewej a gdzie miejsce na szaleństwa roślinne i eksperymenty?

Nie mogę uwierzyć, że tyle kul i stożków mieści się w Twoim ogrodzie a jednocześnie nie są to jakieś rachityczne miniatury tylko zdecydowane dorodne bryły. Ojojoj!
AgnieszkaW 17:28, 12 lis 2013

Danusiu, czekamy na dalsze fotki metamorfozy "Nie tylko bukszpanowego"
Alisonek 22:03, 12 lis 2013

Danusiu szybciutko donoszę informację, że ogrodowa opowieść doczekała się dalszej części, tym razem jest dłuuga relacja fotograficzna.
Zapraszam Ciebie i oczywiście innych do pozwiedzania moich krzaczorków
Pozdrawiam serdecznie
Alisonek
Milka 06:06, 13 lis 2013

A ja juz czekam na lustro
Gardenarium 08:20, 13 lis 2013

Mili moi, lustro się robi, wczoraj i dzisiaj, kiedy oprawa? Jeszcze nie wiem, bo mam nowego wykonawcę od lustra. Bardziej mi się spodobał i jest bardzo miły i fajny)

Wczoraj oczywiście bieg - chodzenie rytmiczne nocne z kijkami, ale na krótszej trasie PO kinie i "Wałesie" się wybraliśmy, ale Ania asc miała rację, zbyt mało mięśni używam przy pracy w ogrodzie.
Boli mnie wszystko ale to "pożyteczny" ból.

Na filmie byliśmy tylko my dwoje...sami.

Poodpowiadam później, bo teraz muszę do ogrodu

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies