ale szmata tam wraca
nornice wygonie i kładę szmatę i sypie korą. to jest ta część żywopłotu ema czyli ze szmata, moja czyli bez jest naprzeciwko i tam też jest ta małpa ale na wierzchu że tak powiem
ale jak ona znowu wroci a pewnie wróci to moze em pozwoli szmate wywalić
mi też się podoba i moze się powtórzę ale można mieć w ogrodzie tylko trawnik i tuje ale jak jest kancik to poprostu jest czad!
jeszcze druga strone muszą obkacikować
cześć Karolina
już parę miesięcy jesteś na forum, masz juz jakąś listę roślin, które widziałabyś w swoim ogrodzie?poza trawami?
masz jakieś piny, co Ci sie podoba?
będzie łatwiej Ci pomóc
ja Renia nie mam takich rabat, bo zdejmuje darń dopiero z tych na które sadzę.
btw straszna robota!
emus po dzisiajszym dniu mowi że juz ma taka wprawe że firme z trawnikami z rolki mozemy otwierać. a ja mu na to: to juz wolę trzecie dziecko i tysiaka przytulić
pogoda sprzyja, mała spała 3 h wiec wyjątkowo mieliśmy naprawdę sporo czasu na ogród i nawet chwila na kawę i ciacho była
zaczęliśmy walkę z nornicami! zdjęliśmy szmatę spod tujek
następnie wygrabiłam, wyczyściłam wszystko ładnie i będziemy teraz obserwować czy pojawią sie znowu a wtedy zmasowany atak!
u mnie niby też by miała rację bytu bo też 2+2 ale na ta chwile przyzwyczajona jestem do rozwieszania i nie przeszkadza mi to jakoś mam ważniejsze wydatki zaplanowane gdzieś do 2020r.