Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 14:08, 15 kwi 2016

Słuchajcie moje drogie-mam pytanie dot. sklepu Florini-z Łodzi-upolowałam tam interesującą mnie jeżówkę-kupował ktoś coś?
iwka 14:13, 15 kwi 2016

znany sprzedawca, osobiście nie brałam ale dziewczyny chwaliły
anna_t 14:51, 15 kwi 2016

kasja83 napisał(a)
Słuchajcie moje drogie-mam pytanie dot. sklepu Florini-z Łodzi-upolowałam tam interesującą mnie jeżówkę-kupował ktoś coś?

napewno taniej i ładne sadzonki a czasem też wieksze maja w bylinowym raju. ode mnie dziewczyny ten sklep polecają
anna_t 14:52, 15 kwi 2016

ładna pogoda będziesz buksy sadzić?
kasja83 17:00, 15 kwi 2016

anna_t napisał(a)
ładna pogoda będziesz buksy sadzić?
Aniu te boksy, które miałam -posadzone. Czekam na dostawę -szarpnełam się na 4 kulki.

Świetny ten Bylinowy Raj-mają mnóstwo jeżowek. Ciężko się zdecydować-przymierzam się do Secret Affair.
anbu 21:22, 15 kwi 2016

Kasia pokaż zdjęcia już zasądzonych bukszpanów
kasja83 08:21, 16 kwi 2016

Aniu może zrobię dziś jakie fotki.

Zapowiada się pracowita sobota. Trochę zmartwiła mnie eksmisja carexów u Leon60, że diabelstwo itd. Ja mam zamiar dać pod żwir szmatę, ale to teraz nie wiem co począć, czy włazić w inne trawy?
anna_t 14:53, 16 kwi 2016

swego czasu byl na Ogrodowisku szał na ice dance, amazon mist, frusted curls i pare innych traw zapoczątkowane artykułem szefowej. to sa nie watpliwie piękne trawy. jednak teraz po paru sezonach na szczęście użytkownicy tych traw dzielą sie z nami początkującymi swoimi uwagami
jesli masz wybor to wybierz inna trawę.u mnie tez ma byc ice dance ale ja z niej nie zrezygnuję. kupie tez pare sadzonek innych nie rozłażących carexów ale fakt jest taki że taniej szybszy efekt osiągniesz ice dancem decyzja należy do Ciebie
ivo 16:05, 16 kwi 2016

Kasjo U Mnie Będzie Ten ice dance Tworzył Takie prostokaty Między buksami wiec to ze się rozlazi to troche dobre bo będzie efekt szybszy. Planuje tam wykopać jakieś takie prostokaty z blachy. Zobaczymy jak to się sprawdzi.
kasja83 16:54, 16 kwi 2016

Heeeh-przyszła burza, więc przymusowa przerwa

W sumie to jak sobie pomyślę-ID mam w rabacie w bruku, więc choćby chciał nigdzie nie wylezie i w rabacie, gdzie z jednej strony bruk, z drugiej tuje taty okryte szmata i korą, będę musiała pi. lnować dwóch 3metrowych boków-jest to do przeżycia. Na pozostałych rabatach ma byç Green Dance. No cóż-chciałabym, żeby te trawy były zimnozielone i nieciepłe kolorystycznie to też są pewne ograniczenia.