Pomalu zaczynam tesknic za ogrodem, zielenia
Czekam na swoje pierwsze krokusy i inne cuda np zakatek tess
Ogrod spi spokojnie, cicho tylko trawy szeleszcza.
Pomalu planuje prace, rozmieszczam w glowie rosliny no i marze o zielonej jezowce .
Tess! Bardzo Cii dziękuje za życzenia! Tobie rôwnież najlepszego , zdrówka , miłości i wszelkiej pomyślności . M ps jestem tak zapracowana ze nawet dziś pracuje ( a wczoraj miałam 18 sztuk gości) więc mam nadzieje ze wybaczysz mi brak ślicznej kartki jak u większości Ogrodowixzan ... Moje zwykle, spóźnione, ale równie szczere !!! Pozdrawiam m
Moniczko, ja spóźniona bardzo, ale jeszcze z życzeniami pędzę, choć i na to czasu za mało, pewnie spóźnię się z proszonym obiadem
Życzę Tobie i całej Twojej rodzinie i bliskim spokojnych, radosnych, refleksyjnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia
Kasiu, ja spóźniona bardzo, ale jeszcze z życzeniami pędzę, choć i na to czasu za mało, pewnie spóźnię się z proszonym obiadem
Życzę Tobie i całej Twojej rodzinie i bliskim spokojnych, radosnych, refleksyjnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia
Kasiu, ja jak zwykle późno, ale zajrzałam, zdążyłam, choć pewnie spóźnię się z proszonym obiadem
Grabuli, Grupo, Aguś i Andrzeju, ja jak zwykle na ostatnią chwilę, ale jestem! Jestem, zdążyłam, choć pewnie spóźnię się gdzie indziej
Życzę Wam i całej Waszek rodzinie i bliskim spokojnych, radosnych, refleksyjnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia
Beatko, zajrzałam, zdążyłam, choć pewnie spóźnię się gdzie indziej
Marzenko, ja jak zwykle na ostatnią chwilę, ale jestem! Jestem, zdążyłam, choć pewnie spóźnię się gdzie indziej
Iza, ja jak zwykle na ostatnią chwilę, ale jestem! Jestem, zdążyłam, choć pewnie spóźnię się gdzie indziej