Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Poziomka 22:58, 25 gru 2012

"Na Wilię , na Święta , na Rok Nowy
Życzenia szczęścia znów nad światem mkną
Niech moc truchleje a nadziei płomyk
Niechaj ogrzeje ciepłem swym nasz dom"

Zdrowych i szczęśliwych Świąt życzy Jasia

KasiaWB 18:05, 26 gru 2012

Dziękuję Wam serdecznie za piękne życzenia
KasiaWB 18:06, 26 gru 2012

Święta miłe, chociaż śnieg stopniał, tylko jakieś resztki zalegają...
Ja z córcią niestety zachorowałyśmy w Wigilię ratujemy się sposobami domowymi, ale bez lekarstw się nie obyło, pewnie spotkanie z lekarzem nas nie ominie.
KasiaWB 18:13, 26 gru 2012

Ciasto 3 BIT wg przepisu Tess wyszło wyśmienite Tess - dzięki i pozdrawiam!

Mala_Mi 18:41, 26 gru 2012

Hi, hi..ja też 3 Bita zrobiłam
kasik778 21:29, 26 gru 2012

wygląda smakowicie, musi być bardzo dobre, bo już w którymś wątku o nim czytam
Madzenka 10:08, 27 gru 2012

Cudowny Mikołaj u Ciebie zamieszkał
alinak 11:39, 27 gru 2012

Kasiu Mikołaj dość młody cie odwiedził .!!!! a ciasta ...no cóż bez komentarza . 3 BIT był w tym roku widzę przebojem . ja zaś tradycyjnie sernik wiedeński z przepisu z 1896 roku po praciotce z Wiednia i makowiec mamy . aha i muszę wrócić do tych narzędzi twoich . wpadłam w depresje jak widzę te wiszące w porządku grabki , łopatki itp. ..hahhhaha , ale juz doczytałam że już tak nie masz pięknie . no cóż zrobiło mi się lżej . u mnie totalny chaos wszystko wprawdzie umyte i naoliwione , ale w jednym wiklinowym koszyku ciepnięte w kącie buziaczki
Pwl 12:46, 27 gru 2012

Wlasnie zobaczylem tego zoltego kloca, Kasiu!!! Wychodki na wsiach (bylem w muzeum tego lata) od wewnatrz malowalo sie na zolto a teraz ludzie sobie tak pedzluja caly dom. To sie nazywa dopiero zmiana obyczajow, prawda? Ja na to osobiscie nie moge patrzec. Daszek... to juz hit. Czegos takiego jeszcze nie widzialem. Jeszcze ten spadek jak sprytnie pomyslany aby sie sasiadce lalo na ogrodek. - No majsterszyk. Nie ma co, masz super sasiadow, widac ze maja pomyslunek odpowiedni...

Oczywiscie ironizuje ale powinno sie pewne rzeczy wyjasnic, jak mozna tak komus na zlosc robic. Nie mowie juz o kiczu bo to prywatna sprawa ale daszek to juz inna bajka. Dobrze ze masz juz serby, chyba od tamtej strony takze to ladnie to przykryja. Wazne zeby juz posadzic i niech sobie rosna.. Zaraz Nowy Rok 2013 i kiedy to zlecialo... a rosliny rosna i moze nie widac tego z roku na rok ale na przestrzeni 5 lat juz bardzo. Ja zaluje ze nie sadzilem wszystkiego z rozmachem duzo wczesniej bo np. swierki juz moglyby 'robic swoje'. Bardzo dobra decyzje podjelas z zakupem cisow i z posadzeniem zywoplotow. Zyczenia zlozylem pw wiec mam nadzieje ze teraz juz bedzie tylko lepiej. Czasem moze niektore rzeczy dobrze ze sie dzieja. Tak wiec glowa do gory, trzymam kciuki za wszystko i do boju w nowym sezonie 2013!!
Milka 12:51, 27 gru 2012

ciasto wyglada smakowicie!!!
chyba i ja muszę [poszperać w przepisach, ale nie wiem czy ja będę piec, może komuś zlecę zdolniejszemu!