Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

jotka 11:20, 26 gru 2012

Pozdrawiam i jeszcze wieli miłych świątecznych chwil życzę ozdoby śliczne
Enya73 11:24, 26 gru 2012

Irenko, świetne kolory bombek, takie energetyczne Pozdrawiam świątecznie
Agnieszka_B 11:45, 26 gru 2012

Pozdrawiam swiątecznie.
Od początku mojego "bycia " na Ogrodowisku jestem wierną fanka Twojego Ogrodu . W ostatnim czasie jednak nie miałam możliwości odwiedzania Ogrodowiska . Teraz to się szczesliwie zmienia.
I kiedy dzis rano zorientowałam sie ze Twoj Ogrod istnieje juz w drugim watku, pomyslalam ze musze wreszcie cos napisac i bardziej aktywnie się wlaczyć - bo zawsze będzie tak ze uciekacie mi wszyscy a ja Was gonie juz nie przez dziesiątki a czasem setki postów.
Twoj ogrod i pyszna kawa to bylo to czego porzeba mi było dzis rano.
dziekuje
Tess 12:02, 26 gru 2012

irena_milek napisał(a)

ale mimo to zrobiłam obiecane wianki dla moich dzieci...nie miałam kleju, więc igła i nici szły w parze!
1. dla syna...2. córci...i stroik na stół...to wiankowanie jednak sporo mnie nauczyło...a z powodu choroby ozdoby świąteczne musiały być pomysłowe, aby jakiekolwiek mogły być!

coś musiałam z tymi bombkami zrobić

Lał, Irenko, wianki super! Piękne
Rzeczywiście nauka nie poszła w las

Pozdrawiam prawie poświątecznie

an_tre 12:20, 26 gru 2012

irena_milek napisał(a)
Kochani, w końcu jest chwila wolna

zostawiłam Wam życzenia świąteczne, mam nadzieję, że do Wszystkich dotarły

a Wam Wszystkim dziękuję za wspaniałe kartki z życzeniami i świętujcie dalej

jakoś mimo choroby dałam radę, ciut lepiej, ale nos dalej dokucza, zatoki...oskrzela i krtań już ok

ale mimo to zrobiłam obiecane wianki dla moich dzieci...nie miałam kleju, więc igła i nici szły w parze!
1. dla syna...2. córci...i stroik na stół...to wiankowanie jednak sporo mnie nauczyło...a z powodu choroby ozdoby świąteczne musiały być pomysłowe, aby jakiekolwiek mogły być!

coś musiałam z tymi bombkami zrobić
Irenko piękne i pomysłowe dekoracje widzę, że nie tylko mnie dopadła paskudna przeziębieniowa choroba Od wigilii jestem na antybiotyku i o spacerze pomimo cudnej pogody nie mogę marzyć
Cieszę się, że tobie lepiej pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 13:04, 26 gru 2012

asc napisał(a)
Irenko ozdoby wyszły super... zawstydzona Waszym wiankowaniem .. postanowiłam coś kupić.. ale wszystko było w sklepach tak brzydkie, że nie kupiłam żadnego.. ........ ale świeczki mamy takie same.. i moja też w kielichu stoi A wazon z bombami jest świetny..
Kuruj się kochana, bo masz do 12-go być zdrowa jak rydz

Aniu, no widzisz, cos mamy podobnego
kuruję sie już 2 tygodnie, cały czas na antybiotyku, to jednak jakis wredny wirus, nigdy tak długo nie byłam chora! zagladam na chwilę, bo zaraz podaję obiad świateczny, Waligóra krzyczy, że już są uciekam!!
Gabriela 15:11, 26 gru 2012

Piękne, energetyczne ozdoby, pozdrawiam, zdrowiej.
Madzenka 15:50, 26 gru 2012

Śliczne wianki Irenko. Wesołych Świąt jeszcze
Milka 19:09, 26 gru 2012

jotka napisał(a)
Pozdrawiam i jeszcze wieli miłych świątecznych chwil życzę ozdoby śliczne

Jolu, dzięki juz prawie po świetach, jutro do pracy!!...a u ciebie nowy avatarek!
pozdrawiam
Milka 19:17, 26 gru 2012

Enya73 napisał(a)
Irenko, świetne kolory bombek, takie energetyczne Pozdrawiam świątecznie

Chyba tego koloru teraz nam brak u nas ciepło, wiosennie, ani śladu zimy!
Anitko pozdrawiam