Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Moja codzienność - ogród Oli 10:38, 11 gru 2015

Do góry
malkul napisał(a)
ja na całym dole nei mam firan
niby plusów duzo
ale minus jest taki że okna myć raz w miesiacu to minimum

Co to dla Oli?
Szałwie czy lawendy? 10:30, 11 gru 2015

Do góry
a jaki?
Moja codzienność - ogród Oli 10:17, 11 gru 2015

Do góry
ja na całym dole nei mam firan
niby plusów duzo
ale minus jest taki że okna myć raz w miesiacu to minimum
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:17, 11 gru 2015

Do góry
malkul napisał(a)

chłopa tego znalazłam w Katowicach, bląkał się bidok to go przygarnęłam
tych gwaizd nei robił on
kupiłam w listopadzie w Jysk za dosłownie pare zł/szt. (wyprzedaz zezłorocznej kolekcji świątecznej)

to jesteś szczęściara i do eMa zdolnego i do wyszukiwania cudeniek na wyprzedażach
Szałwie czy lawendy? 10:16, 11 gru 2015

Do góry
i polecam do tego sklepu zajrzec po swiętach
chociazby tak po prostu...z potrzeby piękna,...
Miejsko & sielsko 10:15, 11 gru 2015

Do góry
ewcia macham
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:14, 11 gru 2015

Do góry
jesli chodzi o elewację to taz mam stracha ale ona nie leży bezp. bo jest na stelazu, i tak musze jednak co parę dni monitowac czy sie nie odbarwia
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:13, 11 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

oczywiście te na drzewie Gosiu dobrze myślę, że to dzieło Twojego eMusia?
Czy to na Mazurach takich chłopów rozdają?
Kurde, że też ja szukałam w innym rejonie kraju, mój takich cudów zrobić nie potrafi ;-(

chłopa tego znalazłam w Katowicach, bląkał się bidok to go przygarnęłam
tych gwaizd nei robił on
kupiłam w listopadzie w Jysk za dosłownie pare zł/szt. (wyprzedaz zezłorocznej kolekcji świątecznej)
Szałwie czy lawendy? 10:11, 11 gru 2015

Do góry
AgaeM napisał(a)
Dla mnie ekstra te szwedzkie duze czarne gwiazdy i szklane gwiazdy latarenki. Ceny sa oczywiscie porazajace, ale kto bogatemu zabroni ja lubię pooglądać. Dekoracje w podobnym stylu są w H&M home. I tańsze.

a no widzisz

w zezłym roku zachorowałam na te duże gwiazdy
bardzo...
i na tej stronie zaraz po swiętach wystawili je na promocji (mega dużej)
wyobraź sobie że je chapnęłam - jak bocian żabę-
zawisną w tym roku u kokosi

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:09, 11 gru 2015

Do góry
malkul napisał(a)

co do zaskakiwania to cóż- taką łatkę mam tu przypiętą i staram sie jej podołać

niezłe czosnki ozodbne mma sz w tych inspiracjach (przypominają mi czaosnki Krzysztofa albo ciut Szuberta)

O które gwazdki pytasz?

oczywiście te na drzewie Gosiu dobrze myślę, że to dzieło Twojego eMusia?
Czy to na Mazurach takich chłopów rozdają?
Kurde, że też ja szukałam w innym rejonie kraju, mój takich cudów zrobić nie potrafi ;-(
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:06, 11 gru 2015

Do góry
leon60 napisał(a)
świetnie ! kiedyś sobie zrobię taką gwiazdę w końcu mam identyczną miejscówkę

o tak
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:05, 11 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Ty nas Gosiu chyba nigdy nie przestaniesz zaskakiwać

Mam w inspiracjach takie kwiatki
...

A te Twoje gwiazdki to z gwoździ czy jakichś innych szpikulców zrobione? - efekt jest wow!

co do zaskakiwania to cóż- taką łatkę mam tu przypiętą i staram sie jej podołać

niezłe czosnki ozodbne mma sz w tych inspiracjach (przypominają mi czaosnki Krzysztofa albo ciut Szuberta)

O które gwazdki pytasz?
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:03, 11 gru 2015

Do góry
co nie zaglądasz? schowałeś się czy juz żonka się znalazła:?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:02, 11 gru 2015

Do góry
i po całości
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:59, 11 gru 2015

Do góry
Tu gwiazda która musze poprawić (musze podwizać i dociąć jeden róg), ale czekam na dużą mężowską drabinę
a wszyscy wiedzą jak sie czeka na męża...

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:58, 11 gru 2015

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:55, 11 gru 2015

Do góry
i coś dla tych , którzy wolą pismo obrazkowe

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:50, 11 gru 2015

Do góry
zrobiłam zdjęcia
ale kiespkie są
gwaizdy tez nei poprawiłam jeszcze
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:47, 11 gru 2015

Do góry
miłego dnia

Pewnego dnia mąż, jak zwykle, wrócił z pracy późnym popołudniem. Już przed domem zaniepokoił go widok brudnych dzieci bawiących się na schodach. Jeszcze bardziej zdziwił go widok pustych paczek po chipsach, ciasteczkach i cukierkach walających się między dziećmi. Drzwi były otwarte. Wszedł do środka i jak zwykle pociągnął nosem, usiłując odgadnąć, co pysznego czeka go dziś na obiad. Nie wyczuł żadnego zapachu. Wszedł więc do kuchni spodziewając się zastać tam żonę. Żony nie było, była za to otwarta zmywarka do połowy zapełniona brudnymi naczyniami, zlewozmywak zasypany nimi całkowicie, resztki śniadania dzieci na stole, blacie i podłodze oraz kot, który siedząc nad pustą miską gapił się na niego z wyrzutem i przeraźliwie darł mordę. Mąż poczuł lekką panikę, rzucił teczkę na krzesło i kątem oka zauważył, że spadła prosto w kałużę rozlanego mleka z chrupkami. Rzucił się w stronę schodów, nadepnął na porzucony samochodzik synka i wyrżnął jak długi. Zaklął pod nosem, pozbierał się i ruszył po schodach lawirując pomiędzy zabawkami, butkami i ubrankami dzieci. Obrzucił spojrzeniem otwarte i nieludzko zabałaganione pokoje dzieci, zarejestrował widok brudnej wanny i szmaty na podłodze w łazience i wreszcie wpadł do sypialni. Tam stanął jak wryty - żona leżała na łóżku i malowała sobie paznokcie. Na jego widok podniosła wzrok i uśmiechnęła się promiennie.
- Co tu się dzieje???!!! - ryknął mąż.
- Kochanie, często pytasz mnie, co ja właściwie do cholery robię, kiedy ty ciężko pracujesz. No to dzisiaj nie zrobiłam tego wszystkiego...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:19, 10 gru 2015

Do góry
malkul napisał(a)
MAcham do stolicy

w wonej chwili podaj prosze sprawdzoen przepisy an karp smażony w migdałach, ryba pieczona przeważnie w śmietanie i porach.
z góry dziękuję

Ja też ciekawa jestem przepisu. Można by cos innego spróbować.
Moja mama robi czasem karpia w piwie, ciasto takie jakby naleśnikowe i do tego piwo i smarzy sie.
Sorki za tematy kuchenne, wiem że nie przepadasz za nimi.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies