Aniu widziałam w necie u kogoś ta Munstead.. Rośnie ona dosyć wysoka jak się jej nie przycina. W noga jej rosła jakąś różowa piękny zestaw może też tak zrobię.
A spirit też mam od zeszłego roku, ale jeszcze dokupię bo mi się podobają kwitną bez przerwy. Chcę jeszcze do obwodki dossdzic.
Zajrze wieczorem do Gosi bo już czas goni przyjechałam to coś muszę zrobić nie da rady się obijać.
Pozdrawiam
Kasiu zaraz na moim wątku wstawię róże Rosengrafin....
Już wiem która to jest piękna. Pięknie kolor świeżego różu,a jaki zapach. Bardzo zdrową. Widzisz po zimie jak wygląda. U mnie jest trochę chłodniej niż na Śląsku, ale ładnie wypuszcza listki.
Posadzilam ja jesienią 2016l r. Więc jak na pierwszy rok pobytu ma ładny krzak. Inna sprawa że Ros... Wysyła ładne krzaki co prawda są droższe ale wolę więcej zapłacić i mieć drodzy krzak.
Jestem na działce i nie mogę się powstrzymać aby ci nie wysłać wiśni.
Od razu pisze, że jej nie usuwam to dla Ciebie.
Wczoraj Kiku już zaszalała z kwiatkami Niestety sił mi zabrakło, by przerzucić fotki na kompa, postaram się dzisiaj.
Że nie rodzą owoców, no cóż - coś za coś czasem nie można mieć wszystkiego
No mam trochę tych rodków (na szczęście tylko na jednej rabacie), ale się z nimi męczę - moja glina im nie służy. W zeszłym roku nie miałam czasu na opryski dolistne, to mi kompletnie zmarniały. Dobrze się ma u mnie tylko jakuszimański - przyrasta, ma śliczne liście i ładnie kwitnie.
Dzięki, dzięki. Zdjecia marnej jakości, co prawda, postaram się wstawić trochę więcej ładniejszych wieczorkiem
Czerwoną to Grafin Diana bardzo ładna. Zobacz jeszcze Queen of sweden też różowa, zanim coś kupię to patrzę na choroby a potem na piękność.
Jak człowiek wchodzi w szkółki to małpiego rozumu dostaje.
Masz rację, ma. Nawet nie zauważyłam, jak tego, że to krzaczasta róża, nie wielkokwiatowa Ale podoba mi się i będę ją mieć na oko. Jest mocną kandydatką na wymianę
Czekam na wieści
Gosia ale widoki. Fajnie dziko, wiosenka piękna wszystko pomieszanie ale urokliwe.
Masz tak sucho bo ziemia popękane i w jednym miejscu na focie zbrylona.
Na biało kwitnące wiśnie piękne widoki.
Ja jutro jadę zobaczyć swoje włości. Też powinna kwitnąć wis i japońska.
Pozdrawiam
Mój też w okropny stanie kupiłam. Przesądzę do większej doniczki oby jeszcze trochę podrosł muszę go mieć na oku.
Pokaż go w całości i czekam na kwiaty.
Maszyna to Singera nie do zdarcia. Pej cola i Szczotka druciana wskroś rdzę. Będzie ładny eksponat.
Kochana , na własne życzenie tyramy w tych naszych ogródkach a jak to lubimy
To jest miłość, to musi być miłość
Też mnie trochę bolą plecki po robocie, ale szybko sie regeneruję.
Najgorzej na warzywniku , jak pójdę nie raz hakać czy kopać,na chylączkę a później nie mogę się wyprostować i przychodzę do domu kładę sie na podłogę płasko 3 minuty i przechodzi.
Dzisiaj jeszcze zbierałam darń, wiesz jak to jest, nie ma lekko
Elu doba teraz za krótka na wszystko co by się chciało zrobić
i niestety do pracy też trzeba iść -chciałam mieć parę dni urlopu ,żeby pokończyć jak najwięcej ,ale nie ma szans .....dopiero w czwartek i sobotę będę mogła tyrać dalej
nie nadążam z niczym .....w domu bałagan itp....
i na forum zaległości straszne mam ...