Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:55, 31 sty 2016

Do góry
blyxa napisał(a)
<załamana tak bardzo>
Buuuu, serce mi złamałyście! A już tak się cieszyłam, że meble które sobie obmyśliłam jednak gdzieś można kupić. A tu nic z tego. Choć jakiś pozytyw z tego, ze chociaż mam na zdjęciu to, co do tej pory było w wyobraźni, łatwiej będzie szukać

A mebelki piękne, stylowe, lekkie że po prostu och i ach. Niestety zrobić takich nie umiem, wiec nawet podstępnie zgapić nie mogę

Dziękuję pięknie za odpowiedz.

Sebek - zawsze robienie mebelków możesz zacząć od poszukiwań teściowej, która umie szyć takie fajne poduchy

Jasne, że można to kupić - kosztuje 14.900 Gosia gdzieś dawała link
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:44, 31 sty 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Zostawiam okejkę

A co byś zaproponował tam gdzie znaki zapytania?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:59, 31 sty 2016

Do góry
<załamana tak bardzo>
Buuuu, serce mi złamałyście! A już tak się cieszyłam, że meble które sobie obmyśliłam jednak gdzieś można kupić. A tu nic z tego. Choć jakiś pozytyw z tego, ze chociaż mam na zdjęciu to, co do tej pory było w wyobraźni, łatwiej będzie szukać

A mebelki piękne, stylowe, lekkie że po prostu och i ach. Niestety zrobić takich nie umiem, wiec nawet podstępnie zgapić nie mogę

Dziękuję pięknie za odpowiedz.

Sebek - zawsze robienie mebelków możesz zacząć od poszukiwań teściowej, która umie szyć takie fajne poduchy
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:55, 31 sty 2016

Do góry
Zostawiam okejkę
Typografia ogrodu 20:54, 31 sty 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Pewnie Twoje długie nogi się pod stołem zmieścić nie mogą?

Hahaha
Typografia ogrodu 20:52, 31 sty 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)
No ta, krzesła drewniane też kiedyś mialam...nawet lekcje na nich odrabialam
Krzeslo jednak troszkę wyprofilowane było

O taboretach to juz zapomniałam (kiepską pamięć mam niestety)...ja bardziej patrzę po sobie...bo jak już jestem u kogoś i ma hokery to one są moje...siedzę na nich do bólu a u Asi będę tylko 5 minut mogła!

Pewnie Twoje długie nogi się pod stołem zmieścić nie mogą?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:46, 31 sty 2016

Do góry
hihih Sebek wszystko przed Tobą ... ale widzisz ja mam teściową ale poduch to raczej by mi nie uszyła

oczywiście dzięki za info Gosia Wy to z eM normalnie jesteście w stanie chyba zrobić wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:18, 31 sty 2016

Do góry
beata_m napisał(a)
Gosia ja jeszcze mam pytanie Gosia do mebli, czy poduchy robiłaś na zamówienie?!

Teściowa szyła

Sam zamierzam robić podobny komplet tylko największym problemem będą dla mnie poduchy... Bo nie mam teściowej, co szyć umie... W ogóle nie mam teściowej
Coś jeszcze, coś więcej... 18:20, 31 sty 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Uczysz się czy rozmyślasz o nowych meblach tarasowych?

Magda70 napisał(a)
Teraz mysli o ścianie betonowej

Tiaa... Na razie uczę się o taksonomicznych metodach klasyfikacji i wskaźnikach habitacji Steinhausa.... I nie pytajcie mnie co to, bo sam nie wiem
Typografia ogrodu 18:14, 31 sty 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Mam drewniane krzesła w kuchni i są w porządku, o ile siedzi się na nich chwilkę Twoje mnie przekonują

Tak jak pisalam wigili na nich jesc nie bede taborety zawsze byly plaskie i drewniane i nikt nie narzekał
Coś jeszcze, coś więcej... 18:12, 31 sty 2016

Do góry
Dorotka napisał(a)
Sebek, Cię zastrzelę. No to mi namieszałeś
A skoro tak to teraz poproszę o zamiennika jakiegos na ta rabatę. Skoro Ice Dance to taki olbrzym to poradź innego coś. Tyle, że ja zakochama w trawkach jestem. I jak rozumiem muszą byc nieco mniejsze do mnie.
Fajnie by było aby były zimozielone.
Będę miała stipę bo mi Iwonka ma przysłać nasionka i jakby udało mi sie wyhodować to bym miała ich kilkanascie tyle że nie wiem czy ona tam pasuje.
Sebek wymyśl cos bardzo poproszę.

Carex morrovi Variegata Niemal identyczne, tylko rosną bardziej zwarte Powinny styknąć
Typografia ogrodu 18:11, 31 sty 2016

Do góry
Mam drewniane krzesła w kuchni i są w porządku, o ile siedzi się na nich chwilkę Twoje mnie przekonują
Ogród niby nowoczesny ale... 17:11, 31 sty 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Szarą weź

W sumie szara też nam się w rękach przewijała
Ogród niby nowoczesny ale... 17:05, 31 sty 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)

Dziękuję

a propo stolika kawowego...jestem niezdecydowana.
Wczoraj kupiliśmy czarną farbę to metalu. Dziś pojechałam i wymieniłam na białą Ciekawe czy do jutra nie zmienię zdania...

Szarą weź
Ogród niby nowoczesny ale... 16:16, 31 sty 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Schody przemaluj koniecznie

Fajne te betony! Kurcze, gdybym był zdolny to bym sobie przedpokój z takich fundnął...

to nie takie proste...trzeba je najpierw zeszlifować...jak pomyśle o syfie który będzie..wrrr

Co do betonu...zdolnosci nie są potrzebne. Asia dała tak szczegółową i prostą instrukcje, że mój eM już szuka kolejnej ściany do zrobienia
Ogród niby nowoczesny ale... 16:14, 31 sty 2016

Do góry
Schody przemaluj koniecznie

Fajne te betony! Kurcze, gdybym był zdolny to bym sobie przedpokój z takich fundnął...
Mały ogród Kasi 14:58, 31 sty 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Wizualizacja juz jest Teraz tylko realizacja

Sebku
Czarno to widzę Szklarnia pozostanie najpewniej w sferze marzeń i obrazów. Nie ma na nią po prostu miejsca.
Może na emeryturze
Ogród pewnej ogrodniczki 14:31, 31 sty 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Żeby nie było, że nie ostrzegałem
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5421-ogrod-malej-mi-sezon-2015?page=190&quoted_post_id=1640120#reply

oj tam zaraz straszyć potffforem
Coś jeszcze, coś więcej... 13:57, 31 sty 2016

Do góry
Sebek, Cię zastrzelę. No to mi namieszałeś
A skoro tak to teraz poproszę o zamiennika jakiegos na ta rabatę. Skoro Ice Dance to taki olbrzym to poradź innego coś. Tyle, że ja zakochama w trawkach jestem. I jak rozumiem muszą byc nieco mniejsze do mnie.
Fajnie by było aby były zimozielone.
Będę miała stipę bo mi Iwonka ma przysłać nasionka i jakby udało mi sie wyhodować to bym miała ich kilkanascie tyle że nie wiem czy ona tam pasuje.
Sebek wymyśl cos bardzo poproszę.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies