Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

nawigatorka 23:05, 30 sty 2016

Gosiu.wlasnie od trzech godzin ogladam poczatki Twojego ogrodu.kolejny juz raz.dojechalam do 600 str. I musze powiedziec ze to piekny kopniak na poczatek sezonu
Magda70 17:48, 31 sty 2016

blyxa napisał(a)
malkul - pozwolę się przywitać w Twoim wątku (do którego wracam co jakiś czas od 2011) i zadać Ci pytanie, gdzie kupiłaś meble, które masz na tarasie?
Pewnie o tym pisałaś, ale sprawdzenie tylu stron trochę mnie przerasta <wstydzi się>

Meble są przepiękne (jak i cały ogród) i całe szczęście, że dziś weszłam w Twoją wizytówkę, bo straciłam nadzieję, ze coś w tym stylu mogę kupić. Gdybyś podzieliła się informacją, gdzie takich mogę szukać byłabym wdzięczna

Malkulka się zawieruszyła więc szybko się wcisnę i odpowiem za nią...otóż...te mebelki (przepiękne?! ) zrobili wlasnym ręcami. Czy też raczej jej eMuś zrobił

nawigatorka 18:02, 31 sty 2016

to była inspiracja
https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=476
malkul 18:43, 31 sty 2016

meble juz wyjasnione dzieki kobitki

dzis posiałam stipę
beata_m 20:00, 31 sty 2016

Gosia ja jeszcze mam pytanie Gosia do mebli, czy poduchy robiłaś na zamówienie?!
Sebek 20:18, 31 sty 2016

beata_m napisał(a)
Gosia ja jeszcze mam pytanie Gosia do mebli, czy poduchy robiłaś na zamówienie?!

Teściowa szyła

Sam zamierzam robić podobny komplet tylko największym problemem będą dla mnie poduchy... Bo nie mam teściowej, co szyć umie... W ogóle nie mam teściowej
beata_m 20:46, 31 sty 2016

hihih Sebek wszystko przed Tobą ... ale widzisz ja mam teściową ale poduch to raczej by mi nie uszyła

oczywiście dzięki za info Gosia Wy to z eM normalnie jesteście w stanie chyba zrobić wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!
blyxa 20:59, 31 sty 2016

<załamana tak bardzo>
Buuuu, serce mi złamałyście! A już tak się cieszyłam, że meble które sobie obmyśliłam jednak gdzieś można kupić. A tu nic z tego. Choć jakiś pozytyw z tego, ze chociaż mam na zdjęciu to, co do tej pory było w wyobraźni, łatwiej będzie szukać

A mebelki piękne, stylowe, lekkie że po prostu och i ach. Niestety zrobić takich nie umiem, wiec nawet podstępnie zgapić nie mogę

Dziękuję pięknie za odpowiedz.

Sebek - zawsze robienie mebelków możesz zacząć od poszukiwań teściowej, która umie szyć takie fajne poduchy
nawigatorka 21:03, 31 sty 2016

Wiesz mysle ze wszystko jest kwesia ceny...mysle ze M i Tesciowa Gosi maja jakies niespelnione marzenia do sfinansowania
blyxa 21:18, 31 sty 2016

Wszystko jest kwestią ceny, ale ja się muszę poruszać w miarę rozsądnych granicach Szczególnie, że bywają lata, kiedy z ogrodu nie mam szans skorzystać.

No i przyznam się jeszcze, ze nieszczególnie jestem zachwycona tym co robiłam u rzemieślników wg projektu. Oczywiście nie jest to żaden przytyk do do M. i Teściowej Ja po prostu mam jakiegoś pecha i nawet dobrzy fachowcy zwykle nie są w stanie sprostać moim pomysłom. Pewnie za bardzo kombinuje