Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

nawigatorka 21:36, 31 sty 2016

A ja mysle ze to jest kwestia odpowiedniego "przypilnowania" jesli cos nie spelnia naszych oczekiwan to sie za to nie placi. My tak mielismy chyba jedynie w przypadku schodow,ktore mialy po malowaniu proszkowym niewielkie kratery. Powiedzielismy ze albo placimy dwa tysiace mniej albo moga je sobie zdemontowac i wziac do swojego domu...

Ostatnio spotala mnie zupelnie odmienna sytuacja:spawacz z fabryki samochodow,ktory w ramach "dorabiania" spawal nam ogrodzenie,miala tez zespawac nam konstrukcje stolu wg mojego rysunku... nie wierzyl w siebie,mowil ze nie da rady... a kiedy go zespawal,pomalowal w malarni i przykrecil blat od stolarza byl niezwykle z siebie dumny.i to byl piekny widok.sam przyznal,ze pomysl spawanego stolu wydawal mu sie... dziwny a teraz uwaza ze jest super.i takich rzemieslnikow zycze
blyxa 21:57, 31 sty 2016

Może masz rację, może źle trafiałam, a może źle tłumaczyłam o co mi chodzi. W każdym bądź razie zraziłam się i staram się robić sama lub kupować to co widzę. A że talenty do rękodzieła zerowe, to najczęściej jednak kupuję.

I z serca podziwiam wszystkie osoby które potrafią zrobić różne cuda samodzielnie
nawigatorka 22:08, 31 sty 2016

blyxa napisał(a)
Może masz rację, może źle trafiałam, a może źle tłumaczyłam o co mi chodzi. W każdym bądź razie zraziłam się i staram się robić sama lub kupować to co widzę. A że talenty do rękodzieła zerowe, to najczęściej jednak kupuję.

I z serca podziwiam wszystkie osoby które potrafią zrobić różne cuda samodzielnie

Haha widzisz a ja z tych co wszystko co sie da tez robia samodzielnie od szycia,betonowej sciany po... oj juz sama nie wiem to tylko kwestia wyobrazni i umiejetnosci.
beata_m 22:43, 31 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

Haha widzisz a ja z tych co wszystko co sie da tez robia samodzielnie od szycia,betonowej sciany po... oj juz sama nie wiem to tylko kwestia wyobrazni i umiejetnosci.

i żałuję, że tak późno Was odkryłam ale lepiej późno niż wcale więc cieszę się bo dzięki Wam udaje mi się namówić mojego sprytnego eM-a do twórczego działania :*
Sebek 22:55, 31 sty 2016

blyxa napisał(a)
<załamana tak bardzo>
Buuuu, serce mi złamałyście! A już tak się cieszyłam, że meble które sobie obmyśliłam jednak gdzieś można kupić. A tu nic z tego. Choć jakiś pozytyw z tego, ze chociaż mam na zdjęciu to, co do tej pory było w wyobraźni, łatwiej będzie szukać

A mebelki piękne, stylowe, lekkie że po prostu och i ach. Niestety zrobić takich nie umiem, wiec nawet podstępnie zgapić nie mogę

Dziękuję pięknie za odpowiedz.

Sebek - zawsze robienie mebelków możesz zacząć od poszukiwań teściowej, która umie szyć takie fajne poduchy

Jasne, że można to kupić - kosztuje 14.900 Gosia gdzieś dawała link
Madzenka 23:25, 31 sty 2016

Są tez tańsze podróbki za 2,5 tys zl
malkul 16:26, 01 lut 2016

Wylazło i u mnie

lawenda dziś

i krety szaleją

wszystko

iryski

malkul 16:27, 01 lut 2016

tulipany albo kamasje?

malkul 16:28, 01 lut 2016