Anitko przepiękne jest to żółte drzewko, zdradź nazwę
Kotka podobna do Rysi kotki sąsiadów odkąd M przywióz mi maleńkie koty i musiałam je co 2 godziny strzykawką karmić, uwielbiam koty. Mojemu Leonowi wybaczam duuużo szkód domowych
Sylwia czy ja Cię mogę prosić o narysowanie rabaty tzn chodzi mi o te nieszczęsną zawijasową, mój plan na wiosnę (tzn tak bym chciała, mam chytry plan, że okno w kuchni trzeba zasłonić bo naprzeciwko dom ma okno na wprost naszego ) wywalamy wszystko i sadzimy trzy drzewa różnej wysokości stożki, bądź koła, potem przerobie zawijas by pasował i w nogach hakone
żebyś nie szukała zostawiam fotkę. Będę wdzięczna baaardzo
szczerze mówiąc nie wiem... narazie mam Jaśka chorego, więc nie mam jak wychodzic do ogrodu bo on ze mną chce... czekam też na resztę cebul (mają przyjść w poniedziałek) i pewnie ruszę powoli... muszę to jakoś rozłożyć w czasie, żeby nie pędzić jak w tamtym roku z uwagi na rękę...
hahah Łukasz a pytałeś mnie jak ja dam radę swoje posadzić bo ty masz kłopot z 50 cebulami, noooo to teraz chłopie powinnam złożyć kondolencję ale cieszę sięże WAS zaraziłam moimi emporiami bo naprawde są śliczne!!!
hahaha domyślam się, że sie wkurzasz, ale On to tak rozbrajająco powiedział moji chłopcy nie mają takiej przestrzeni trawnikowej i czasami wyjmują piłki z rabat... Żałuję, że u mnie wszędzie ciepło i nie da rady przetrzymać ogórków w beczce...
ach bardzo podobała mi się ta funkiowa rabata, na której masz tulipany wiosną,