Wyprawy to także inspiracje, pokaże Wam które mnie się spodobały
Super kącik z ławeczką, zastanawiam się nad podobnym przy donicy przy domu
Gorący zakątek - idealny do saloniku bo latem tam jest bardzo upalnie...
Biały żwirek a raczek otoczaki mam tylko na kawałeczku przedogródka pod kulkami z bukszpanu i tują. Chciałam je w ten sposób trochę wyeksponować (wydobyć ta soczysta zieleń). Reszta tej samej rabaty jest obsypana kora. Dom jak dostanie elewacje tez będzie biały Na razie proporcjonalnie bieli jest więcej ale jak bukszpany urosną to będzie tego naprawdę niewiele.
Czy dalej będzie źle? Kostka jest brudna od gliny, ale faktycznie jak patrze na te foty to ta biel pięknie kontrastuje z zielenią bonsai i bukszpanu ale z reszta niekoniecznie.
Cały przod poza rabata jest do zrobienia na przyszły rok. Zobaczę jak będzie z trawa , elewacja i resztą jak wszystko będzie zrobione - ale na pewno będę miała to na oku dziękuję.
Widzę,że za długo na tyłku nie usiedzisz podróże zwiedzanie spacery , świetne miejsca odwiedzasz
Skrzyp w takiej masie faktycznie fajnie wygląda ..taka zwiewna chmurka
Ostatnio odwiedzając babcię na cmentarzu, znalazłam rzeźbę młodej dziewczyny która w rękach trzymała taką tablicę...
Życie jest takie nieprzewidywalne, coraz mocniej to do mnie dociera. Dlatego trzeba wykorzystać czas (z głową oczywiście). To był czas szaleństwa i dziecinnej zabawy. Tego było mi trzeba, jest moc, jest radość, jest przyszłość
Udało sie na chwilę dorwać do kompa. W tym roku urlop mam wyjątkowo wykorzystany, pogoda bardzo pomogła. Mam nadzieję że sił starczy do następnych wakacji, głowa bardzo odpoczęła
Nad Rożnowem mieliśmy do wczoraj piękną pogodę