To jest rewlacyjny pomysł. W momencie gdy runianka po zimie jest wymęczona będą cieszyć krokusy, gdy krokusy zbrzydną odbije runianka Ja mam tę niską runiankę więc bedą w niej fioletowe krokusy w środku rabaty w skarpetę bukszpanową wsadzę szafirki. Przez cała wiosnę przedogródek będzie niebieski
o matuchno przecież zapomniałam, że o tych Twoich niebiefskich marzyłam wiosną... przypomnij mi nazwę... obiecałam sobie że ani jednj cebulki więcej....aaaaaaa ale siem nie mogem oprzeć
dzisiaj pani pogodynka zmroziła mnie taką informacją .... a to czy się spełnią prognozy ? tego nie wie nikt ..... ja dzisiaj pomykałam w czapce zimowej
Sylwia Ty mnie nie osłabiaj.... aż sprawdziłam na norweskiej do końca przyszłego tygodnia, najniższa temperatura jaką podają to 7s. Sprawdziłam w archiwum zdjęciowym i pierwsze przymrozki były u mnie w tamtym roku około 20.10....
Wsród lawendy powiadasz a to fajny pomysł. Zabieram go do siebie
Nie pytając czy mogę - dziękuję
Przez przypadek kupiłam ich 100, a chciałam tylko 10
Sadzić też tak głeboko?
o matko! i ja przepadłam. Podobnie dzisiaj wyglądał mój wózek. Na szczęście trochę przebrałm kolekcję
Muszę jeszcze sprawdzić asortyment B.
A obiecywałam sobie że już w tym roku nie będę się bawiła w cebulowe. Tyle przy tym pracy a ja mam tylko soboty na to:/
Jednak jak przeglądałam zdjęcia Twojego ogrodu to znowu mi się zachciało i nakupcyłam!
duże fioletowe i białe mam posadzone po kilka kilkanaście w jednym miejscu
tutaj będę dosadzać jeszcze biale 'dmuchawce'
a tutaj mam fioletowe
i na innej rabacie