Mala_Mi
19:04, 19 wrz 2013

Pszczółeczko kochana.. przyleciałaś.. i nawet u siebie coś wstawiłaś.... a ja lubię działać.. i jakoś nie potrafię tak dumać 3 miesiace jak to zrobić by się nie narobić.. w ostateczności od czego jest łopata
A o swój ogród to się nie bojaj... jest na liście
Od dawna ..
kachat - za miesiąc i z głową przy ziemi nic nie wypatrzy
Pod nowa rabatą też już trawka wysoka i wypycha agro do góry
Nie mogę sie doczekać kiedy ściągnę tę szmatę
Ale M ma rację...... jeszcze trzeba pomóc trawce 
Gierczuś - piękne to one nie są.... ale będą piękne.. kiedyś.. a na razie maja robić jako zapora wzrokowa i tło dla bylinek.... i zagłębie... ale do pozyskiwania sadzonek... W pierwszym odruchu myślałam by połączyć 3 szt i zrobić wielką kule... ale jak tak je wywlekałam na środek placu to stwierdziłam, że będzie dobry żywopłot
A co z nich zrobię tego nie wie nikt....
Kasiek - Magda posadziła wrzosy zgodnie z sugestią .. i jest ok...... zasugerowałam wyrównanie linii i podciągniecie rabaty dalej... będzie wtedy pięknie..... Ja bym tak zrobiła

kachat - za miesiąc i z głową przy ziemi nic nie wypatrzy

Gierczuś - piękne to one nie są.... ale będą piękne.. kiedyś.. a na razie maja robić jako zapora wzrokowa i tło dla bylinek.... i zagłębie... ale do pozyskiwania sadzonek... W pierwszym odruchu myślałam by połączyć 3 szt i zrobić wielką kule... ale jak tak je wywlekałam na środek placu to stwierdziłam, że będzie dobry żywopłot

Kasiek - Magda posadziła wrzosy zgodnie z sugestią .. i jest ok...... zasugerowałam wyrównanie linii i podciągniecie rabaty dalej... będzie wtedy pięknie..... Ja bym tak zrobiła