Ale cena 56!! Dobrze, że poczekałaś
Chwilę wczoraj posiedziałam w ogrodzie i jednak żółtego nie będę wprowadzać
Iwonko, wszystkie trawy sadzę w podłoże jakie radziłaś w tamtym roku, czyli kompost, kora i piasek, i wszystkie trawy wyglądają i czują się rewelacyjnie
ID też już u mnie tańczą ale taki był plan aby zarosły pewną powierzchnię. Jak zaczną wychodzić dalej będę wyrywać
Jeszcze raz dzięki za wszystkie cenne rady!
Everesty fajne, muszę poszukać dokładnego opisu.
Myślę, że z tymi trawami jest różnie. Czytam, że Ice Dancy potrzebują dużo wody i cień/półcień. U mnie ID nie podlewam, dostaną tylko tyle wody co pobiorą od Red Baronów, słońce od rana do 16 a rosną jak szalone, zero przypaleń itd. Jestem zdania, że ID to najmniej problemowe trawy Reszta traw dostaje u mnie codziennie porządne dawki wody.
Amazony ma Ola, muszę się Jej podpytać czy leje pod nie jakieś większe ilości?
Marta Zielona ma FC i ma nawadnianie. Podejrzewam ( ale nie jestem w 100% pewna), że nie leje tam hektolitrów wody a FC ma wielkie!
Ja dopiero drugi sezon zajmuję się trawami, na razie uczę się ich, uważnie obserwuję ale myślę, że bardzo dużo zależy od ziemi i sposobu przygotowania podłoża.
Mirelka chyba jeszcze nie jestem przekonana do żółtego w ogrodzie ale czas pokaże na co się zdecyduję KOnwalik zginie w korze choć kiedyś miałam na niego chęć Dzięki za chęć pomocy!
Jak miło być kopiowanym a nie tylko kopiujacym
Mam nadzieje ze z ta plantacja się wyjaśni bo byłaby katastrofa.ja potrzebuje tej jesieni od nich małe sadzonki i te mi wysyłali kurierem zawsze.