Kochani
Pomimo pandemii, życzę wszystkim spokojnych, radosnych i w miarę rodzinnych świąt. Oby kolejne były w lepszej atmosferze i nowy rok okazał się fajniejszym niż ten.
Z dekoracjami nie szalałam, ale w salonie podoba mi się w tym roku czerwień.
Wszystkim tym którzy mnie znają, tym którzy mnie nie znają lub może zamierzają poznać, wszystkim odwiedzającym mój wątek, wszystkim przyjaciołom, znajomym i psiapsiółkom życzę świąt pachnących choinką i piernikami, życzę odpoczynku od dnia codziennego, wytchnienia od zmartwień, zabiegania i stresu. I uważajcie na siebie w tym trudnym czasie !!!
Białe święta? Czy życzenia się sprawdzą? Matka Natura obiecuje że będzie choć troszeczkę biało !!! Zobaczymy...
A czy Sylwester będzie szalony...to już tylko zależy od Was i Waszej kreatywności!! Mój na pewno będzie wspaniały czego i Wam jeszcze raz życzę.
Wszystkiego dobrego z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Dużo zdrowia bo ono teraz najważniejsze. Oby następny rok był spokojniejszy. Spełnienia marzeń, tych ogrodowych i nie tylko
Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia w gronie rodzinnym oraz Szczęścia w nadchodzącym 2021 roku by był lepszy i pełen dobrych ludzi na naszej drodze
Wszystkiego wspaniałego, zdrowia i spokoju na te święta Bożego Narodzenia, obyśmy przetrwali ten trudny czas bez uszczerbku...i mogli cieszyć się dniem codziennym.
Wszystkiego wspaniałego, zdrowia i spokoju na te święta Bożego Narodzenia, obyśmy przetrwali ten trudny czas bez uszczerbku... i mogli cieszyć się dniem codziennym.