Ja wiem czy przyjemny... Wziąłem sobie ambitnie wysoki poziom i nie wiem czy ogarnę... Ale fakt, potem już tylko gorzej!
Mistrzyni to projektantka, a ja tylko realizator
Jakoś Ci nie wierzę A tak w ogóle powodzenia na egzaminie z anglika - to chyba jeden z przyjemniejszych egzaminów? Dla mnie taki by był.
Kciuki trzymam!
A u cb jak zawsze ogród cudny i te rabaty takie cudne tylko podziwiać, widać że ogród dorasta i cieszy oko Idę podeptać u cb jeszcze i pocieszyć oko
Moja też tak brzmiała, ale musiała być, w najgorszym wypadku, ocena dobra. "Trója" głupio wyglądała
Bo ja z tych brutalnych ogrodników
To znaczy, że osiągnęłas TEN etap Także gratulacje Ja też stwierdziłem, że więcej ze swoich rabat nie wycisne i czas się nimi zacząć cieszyć
średnio na oko... wstawiałam taką fotkę na której stoje za hortensjami w ich niższym miejscu (ta część jest dwa sezony młodsza) a ja mam 168, za mną jest gracilimus, ML mam takie do 'cycków' według miary Gierczusi i według mnie nie będzie ich widać zza vanilek czy limek
coś Ty taki niedobry dla nich był, co?
Bo je wydarlem siłą i nie miały w ogóle korzeni
Chyba u wszystkich pogoda do bani Jednak jest sprawiedliwość na tym świecie
Powtórka była, bo część przespała premierę
Ale zmiany! Ale wiesz co, misczyni jesteś dopiero teraz zauważyłem ten niegrzeszacy urodą betonowy płot... Nasadzenia idealnie odwracają od jego uwagę
Dla ścisłości - u mnie rosną zwykle buki Ale pomysł purpurowej ściany w tym miejscu biorę w ciemno Będzie świetnym tłem dla tych iglakow
O, dwa razy seans na forum z nimi miałeś?
mi w zeszłym roku proponowali zamiast graba buki, ale po przeczytaniu ich wymagań się nie zdecydowałam, bałam się, że w mojej glebie sobie nie poradzą, mam pH 5 - 5,5 a buki wolą gleby wapienne. A czemu graby u Ciebie padły?