U mnie dziś deszczowo, jak u części z Was... Z kuchni dobiega zapach smażonych, a właściwie pieczonych powideł, w odtwarzaczu Matt Dusk ... Normalnie jesień
Wczoraj była cudna słoneczna pogoda, prawdziwa ZPJ . Spędziłam dzień w ogrodzie, ale nie mogę powiedzieć, że się narobiłam Większość czasu spędziłam siedząc w słonku i podziwiając piękne okoliczności przyrody
1,5 miesiąca temu dostałem od znajomego róże pustyni. Od około tygodnia coś się zaczeło z nią dziać. Ma ktoś z szanownych forumowiczów pomysł co moze być powodem ? Podlewam umiarkowanie co tydzien nawozem płynnym naturalnym uniwersalnym.
Jabłuszka pięknie obrodziły. To super.
I u mnie 2 mają duzo jabłuszek. Coraz podjadamy
Bardzo ąłdne jesienne widoczki.
I dekoracje.Wielkie brawa!!
Pozdrawiam Jolu
Dorotko u ciebie zawsze jest pięknie, klimatycznie, po porostu ślicznie.
Rojniki masz wyjątkowe. To dzięki dobie i ja zaczęłam te większe zapraszać do siebie Tylko to zimowanie w domku.
A ta wielka Eszeweria to robi duże wrażenie. Ile ma już lat ??
Czy co roku przesadzasz rojniki te nie zimujące do większych donic ??
róże śliczne
Te cisowe wykrzykniki już tam rosną. Nie widać ich w środku . Sprawdzałam jak kule pasowały by do takich mocnych pionowych akcentów. Na rysunku nieźle się to komponuje. Żywopłocik chyba gorzej się prezentuje. Jeszcze myślę tak
Tyle, że żywopłocik musiałby być też z cisów. Raz, że trudno o cisy na niski żywopłocik dwa, że chyba wcześniej czy później zbyt masywny by się zrobił. Tak myślę
Ancia, zapowiada się bardzo ciekawie ładnie.
spora rabatę stworzyłaś.
Ech ci nasi mężowi, maja się z nami oj mają.
Chociaż na początku marudzą potem przyzwyczajają się robią i rosną ogrodnicy .Często do naszych planów v
Trawniczek już super się prezentuje
Pozdrówki zostawiam
Tu też trochę roszad pewnie. Lubię tę trawę brązową ale coś za dużo jej chyba. Tak smętnie zwłaszcza w te pogody teraz. Zostawię ją ale chyba zmniejszę ilość. Nie mam pomysłu co by tam wprowadzić by trochę jaśniej się zrobiło