Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Dorota123 22:37, 07 gru 2020

Agania napisał(a)
Cudowne mikołajki Dorciu, wnuczkowie super chłopcy podobni do babci
My połączyliśmy mikołajki i urodziny Tolci u córci... zdjęcia od razu rozesłałam całej rodzince, a tylko jeden kadr tak przy okazji wgrałam na O....za to udało mi się wgrać letnią wizytę w Hortulusie jakimś cudem
Widziałaś
Pozdrawiam cieplutko ...w ogrodzie nie mam nic nastrojowego i trudno

Jak wieje, to zdrowsze powietrze
Widziałam zdjęcia z śliczną Tolą, jestem u Ciebie na bieżąco.
Wiatr wieje u mnie bardzo silny, szarpie przygotowanymi dekoracjami. Niby ogród mam osłonięty , ale i tak dokucza mi.

Wszystkie betonki zrobiłam sama.

Dorota123 22:41, 07 gru 2020

Rumianka napisał(a)
Wiatr, jak widać nie pomaga Ci Dorotko... U nas też wieje na okrągło...
Miałam na dziś zaplanowane wieszanie światełek przed domem, ale obawiałam się, że mi wiatr rozszarpie. Dalej wieje, aż huczy.

Dorota123 22:44, 07 gru 2020

yolka napisał(a)
Cudowny Mikołajkowy dzień
Mam nadzieję, że po latach będą to fajne wspomnienia.

Dorota123 22:53, 07 gru 2020

kasiek napisał(a)
ojjjj niefajnie, ale łam się, bo musi byc dobrze. Przypomina mi się jak przed nagraniami Sylwcia miała przymrozek i w donicach (nie pamiętam co miała) wszystko jej ścieło, leciała pędem po wrzosy i wyszło cudnie
A u Ciebie w nagrode za starania moze śnieżkiem poprószy
Pozrzucane wianki trochę ucierpiały, rojniki się odczepiły niektóre. Trochę mnie ten wiatr przeraża, wszystko mocno szarpie. Niby solidnie robiłam.

Dorota123 23:00, 07 gru 2020

anabuko1 napisał(a)
Dorotko, zagląda podziwiam wszystkie, wszyściuśkie piękne dekoracje.
Ty zawsze masz ich pełno. A każda jest wyjątkowa i prześliczna.
Szkoda, że wcięło ci zdjęcia.
Pozdrawia cieplutko
Dziękuję Aniu, jednak nagranie telewizyjne daje trochę stresu i bardziej mobilizuje. Po pierwszej przymiarce dekoracji ławkowej moja bratowa Agatka z przedziwnego ogrodu dała mi delikatnie do zrozumienia, że stać mnie na więcej. Podsunęła też pewne sugestie, które wykorzystałam. No i powstało takie coś.

sylwia_slomc... 23:02, 07 gru 2020

Wy Dwie to duet nie do pokonania
Dorota123 23:05, 07 gru 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ty wiesz, że ja przez ten młyn jaki wtedy był tego nie pamiętam Ale pamiętam, że najpierw połamało, a potem ścięło mi dalie tuz przed nagraniami jesiennymi...koniec końców jesieni nie było pokazanej bo tak montażyści zmontowali, że się nie zmieściła w odcinkuDorotko, może pozbieraj te dekoracje bo szkoda żeby zniszczyło, a rozłożysz dzień przed nagraniami i będzie super
Sylwio nie dam rady fizycznie ściągać dekoracji i na środę czyli już jutro rozkładać od nowa. Jeszcze mam jutro rozwieszać światełka przed domem. Będzie co będzie. Najwyżej zobaczycie wszystko na zdjęciach z przed wichury.

AgataM 23:07, 07 gru 2020

Dorotko stworzyłaś cudowny, niepowtarzalny klimat mikołajkowy i świąteczny. Możesz być z siebie dumna. A stresy schowaj głęboko do kieszeni
anpi 23:08, 07 gru 2020

Ależ mnie zachwycił tan wianek z pestkami i rojnikami, kulę już chyba chwaliłam, ale z mchem jeszcze fajniejsza! Chyba ją zmałpuję
Dorota123 23:10, 07 gru 2020

Agania napisał(a)
Dopiero doczytałam o nagraniu, faktycznie wiatr narozrabiał, ale będzie zjawiskowo, jak zawsze u Ciebie Dorotko
Trochę się boję reakcji ludzi z okolicy, może nie będą oglądać, chociaż wiem, że mnie po cichu podglądają tu na forum. Mam nadzieję, że tu ogrodnicy będą wyrozumiali i żeby ten wiatr przestał tak mocno wiać.