Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Moja codzienność - ogród Oli 06:56, 02 cze 2015

Do góry
Niehumanitarne fotki obejrzałam i doła mozna załapać na poczatke dnia
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 06:54, 02 cze 2015

Do góry
Tylko pismo obrazkowe obejrzałam, bo z czytaniem nie nadązam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 00:00, 02 cze 2015

Do góry
Wczoraj już zabrakło kosmosów
To tu... 23:57, 01 cze 2015

Do góry
Na Gumbalową chcesz red barona? U mnie rosnie w bukszpanowej obwodce pod magnolia i lubię ten widok , ale czy ci nie zdominuje bukszpanow? Kolor by fajnie współgrał jesienią z ambrowcami. A,e poytać jeszcze i mucho inspiracje. Moze hakone?
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 23:51, 01 cze 2015

Do góry
Pokaz gdzie ten złocień, niezlocień posadzilas
Ogród cioci czyli ciociogród :) 23:49, 01 cze 2015

Do góry
U mnie susza i miskanty tez stoja..
"W kolorze blue" 23:35, 01 cze 2015

Do góry
Coraz bardziej czuję bratnią a własciwie siostrzaną dusze.... Na poczcie nigdy sie nie mogę odnaleźć.... Dlatego nic nikomu nie wysyłam.... Wystraczy ze list polecony ma odebrac to ma nerwa przez tydzien..,,
Oczko wodne w bukszpanach lub trawach będzie pieknie!

O tej Perfumie coś więcej mozesz napisać bo google mi perfumy podpowiada z róż....
Ogród niby nowoczesny ale... 23:14, 01 cze 2015

Do góry
Zanim przybiegłem na Dana musiałam fruwające meble ratować.... Bo burza ale wczesniej wichura... A cały dzien był taki piekny , +27 stopni o 18....

Gdy zobaczyłam pierwsze relacje firmy Crocus z realizacji tego ogrodu to niestey wiedziałam ,ze wygra... Bo wygrywa zawsze Crocus... I zawsze ogród ktory ma najwieksze szanse jest relacjonowany najdokladniej w czasie jego tworzenia , jeszcze przed CHFSh
To zupenie nie w moim stylu ogród i nie rozumiałam tego projektu. Dopiero gdy obejrzałam film o jego inspiracji doceniłam przeniesienie natury w tak doskonały sposob na wystawę.....
No cóz Madzia my lubimy geometrie Marcusa i wiesz ja zostanę przy tym nawet gdybym nie miała byc trendy przez najblisze 20 lat... Ale swietnie ze na CHFSh jets taka róznorodnośc stylów.

Ps. Chyba tatę musisz teraz zabrac od Bollywood
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:18, 01 cze 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
O kurczę! Czy Ty masz jakiś doktorat z róż? Padłam

Nie zapadłam na różyczkę ubiegłego lata
Po bukszpanach i trawach to kolejna wielka miłosc, narazie ze wzajemnością

Ale żeby nie było, ze mam tylko róze- moje małe Chelsea po strzyżeniu kul

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:16, 01 cze 2015

Do góry
Magda70 napisał(a)
Piękne te róże...ale i tak u siebie ich nie widzę

Są zdjęcia tego Naj w/g jurry

Lece zatem
Ja też róz u Ciebie nie widzę
Chyba ze jakies puprury na tle szarości, mniam Taki Cardinal lub Gipsy Boy . rozciągnięty na metalowych linkach

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:14, 01 cze 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Miałam go piekny. Z bladymi nie mam problemu, bo ja mam wszystkie blade pastelowe, no i białego Chopina. Widziałam dzisiaj w szkółce, kompozytora jakiegoś, Bach? Bordo, ale nie kojarzyłam kompletnie. A może poeta, hm...Przynajmniej w rózach mam konsekwencję

Białe mam dwie.... Aspirin, która ma u mnie 1,2 m... i Firts Lady
Jesli nie bedzie zółtej rabaty przy kuchni to bedzie kiedyś biała
Aspirin dzisiaj... krzak dwa razy przesadzany pierwszy zakwitnie...

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:10, 01 cze 2015

Do góry
Ponieważ dubelek to pokaże moją różową sząłwię we Frosted Curls. Qurcze jaki ten FC na tym stanowisku zdrowy... a zrobiłam z niego już x 3....

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:10, 01 cze 2015

Do góry
Ensata czekam na pokaz purpur w wykonaniu : Tradescant, Falstaff, Prince, , BIcentaire, Baron G., Othello, Big Purple, Goeethe, Gardeners Freind, Gospel, Souvenir Docteur J. no i słynnej Gravin von H.
Darcey Bussel i Munstead Wood już kwitną

Jeszcze mi brakuje kultowej Tuscany... i Young Lycidas i wiele wiele innych
Bladawców nie bede na razie wymieniać bo długa lista

A jeszcze zapomniałam William Szekspir, chodzę i cmokam wkoło niego!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:07, 01 cze 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Miałam go piekny. Z bladymi nie mam problemu, bo ja mam wszystkie blade pastelowe, no i białego Chopina. Widziałam dzisiaj w szkółce, kompozytora jakiegoś, Bach? Bordo, ale nie kojarzyłam kompletnie. A może poeta, hm...Przynajmniej w rózach mam konsekwencję

Goethe, mam jest piekny
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:04, 01 cze 2015

Do góry
Juzia napisał(a)

Hahaha

No dobra Mały mam ogód to muszę zmieniać rośliny żeby się nie nudzić

Wychodzę z takiego samego załozenia. Poczekaj z tydzień pokaże CI baldawce godne zakupu Dosłownie 1-2 dni poczekaj.

Np taki James, James Galway

Lub Comte de Ch. lub Madame Knorr

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:03, 01 cze 2015

Do góry
Asisko_2005 napisał(a)
co Ty robiłaś Marzenko, ze podlewanie popsułaś
?

Wykopywałam 5 bonica spod magnoli jesienią.... głowny przewód na głębokosci 50 cm przeciełam... woda tunel pod magnolią zrobiła... reszta lini na powierzchni działa, dzisiaj sprawdzałam
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:02, 01 cze 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Tu Marzena, wywal pózniej, Perfuma, niczym nie psikana, ani na mszycę, ani żadnym innym środkiem Tfu, tfu, tak jest drugi rok

Superowa, na dodatek piękne liscie. Nie wywalaj - zacytowałam to nie wywalisz

Dla Ciebi mój dzisiajszy Cardinal R. Skłamałam renie RRR - rozwinął w dzisiszym upale pąki

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:00, 01 cze 2015

Do góry
Ensata moje najlepsze połaczenie to połączenie róż i bylin.... bladawce i purpury -

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:55, 01 cze 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Marzen, planuję MUNSTEAD WOOD, ale...patrzę, bo do mnie mówi tylko z białym, niebieski mi nie konweniuje tu, z czym ją masz? Widziałam tylko zielone dookoła?

Wg mnie z tym ostrym różem Princess nie za bardzo. Najpięknie wygladały u mnie w ubiegłym roku purpury z bladym różem. W plecach MW mam James'a Galway (piękny bladawiec tylko wieeeelki) i Gertrudę Jekyll (liczę że nie bedzie miała intensywnego koloru jak Princess Anne

Czekam aż Alnwick i Qeen of Sweden, Geoff Hamilton zakawitną z Falstaffem , Othello, Gillotkami w kolorze purpury (wybacz ale palce sobie mozna połamać pisząc ich nazwy...) A w nogach posadziąłm im jeszcze old port.

Wszytsko zależy czy te rózne odcienie bedą pasowac... bo jak nie to bedzie jesienią wielkie kopanie.

Tu np Darcey Bussel z Gertrudą (ciut mogłaby być jaśniejsza, zobaczymy jak się wybarwi w upalne dni)

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:48, 01 cze 2015

Do góry
Margarete napisał(a)

I znów pieknie u ciebie i pieknie...a jak zakwitnie na przykład ta rabata powyżej i wszystkie pozostałe to bedzie jeszcze piekniej...
Ciesza mnie twoje róże prawie jak moje - u mnie Leos sadzony jesienią nie jest wyrywny co do wzrostu ale paków ma duzo...juz sie na niego doczekac nie moge . Pozostałe róże w normie, paki są, koloru jeszcze nie widac bo zimnica była do weekendu, mszyce w normie, opryski były... czekam na swój różany spektakl

Myśle, ze efekt ubiegłorocznej różyczki bedziemy w tym roku podziwiać w wielu ogrodach na O
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies