Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

siakowa 22:23, 01 cze 2015

Dzieki za dzisiejsza dawke...powiem szczerze ze najladniejsze miejsca pokazalas na ostatnich zdjeciach
agniecha973 22:25, 01 cze 2015

A dla mnie ten zwycięski ogród to klasa! Cudnie skopiowana natura! I pomimo, że u mnie też dużo (większość!) natury w ogrodzie, to jednak daleko mi do takiej klasy! Fajnie, ze takie ogrody pokazuje się światu, nie tylko te od lenijki
Dzięki za trud. Sporo zdjęć.
leon60 22:25, 01 cze 2015

Magda70 napisał(a)
nie może zabraknąć seslerii

nie może mam i kocham od pierwszego wejrzenia
Mala_Mi 22:45, 01 cze 2015

miss_house napisał(a)
...ten ostatni - to jak ogród mojej sąsiadki...
Widocznie jej zmysł estetyczny też sięga daleko, daleeeko... aż go nie widać...

Ha, ha, ha....... chociaż jak patrzę na niektóre fotki.. to też poprawiam sobie samopoczucie.. że jestem trendy

Madziu

choć mój tata był w raju...masakra....chyba podmienili mnie w szpitalu

tu był pierwszy wybuch śmiechu.... po Miss Hous. drugi

Narozrabiałaś.. moja rabata pod brzozą już wykopana i rozkopana.. będzie zmiana.. twoja wina..
Ale mimo wszytko dziękuje za relację..

Czosnkowo i piwoniowo mnie rozwaliło na łopatki.. a gębusia śmiałą się od ucha od ucha.
Malgosik 22:47, 01 cze 2015

cudnie u Ciebie
nicol21 22:59, 01 cze 2015

Fiu, fiu tożto ogród!! Miodziooooo!!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Rench 23:04, 01 cze 2015

Jak Ty to robisz,że tak wszystko idealnie Ci wychodzi ?
Fajowe te doniczki córci U nas takich nie widziałam.
Madzenka 23:14, 01 cze 2015

Zanim przybiegłem na Dana musiałam fruwające meble ratować.... Bo burza ale wczesniej wichura... A cały dzien był taki piekny , +27 stopni o 18....

Gdy zobaczyłam pierwsze relacje firmy Crocus z realizacji tego ogrodu to niestey wiedziałam ,ze wygra... Bo wygrywa zawsze Crocus... I zawsze ogród ktory ma najwieksze szanse jest relacjonowany najdokladniej w czasie jego tworzenia , jeszcze przed CHFSh
To zupenie nie w moim stylu ogród i nie rozumiałam tego projektu. Dopiero gdy obejrzałam film o jego inspiracji doceniłam przeniesienie natury w tak doskonały sposob na wystawę.....
No cóz Madzia my lubimy geometrie Marcusa i wiesz ja zostanę przy tym nawet gdybym nie miała byc trendy przez najblisze 20 lat... Ale swietnie ze na CHFSh jets taka róznorodnośc stylów.

Ps. Chyba tatę musisz teraz zabrac od Bollywood
jazzy 23:32, 01 cze 2015

Teraz codziennie jestem u Ciebie (od str.1071)
jankosia 00:10, 02 cze 2015

Madziu, jakbyś patrzyła za tymi poidełkami to zerknij jeszcze (jeśli możesz) na producenta (albo dystrybutora) tych czaderskich... Jak to nazwać... podkraników. My właśnie zastanawiamy się co pod kranem zrobić bo ściana świeżo po remoncie... Jakbyś mogła. Chociaż pewnie ceny horrendalne. Zmykam. Pastwić się nie będę ale zwycięski projekt jest dla mnie cudny. To niesamowite że człowiek potrafi coś takiego stworzyć... Dla mnie bomba. We wnętrzach też dominowała kiedyś "pokazówka" ale na szczęście się to zmieniło Chociaż no tak jak piszecie, gusta są różne i każdy czuje się najlepiej w innym otoczeniu. I tego powinniśmy się wszyscy trzymać. Jeszcze raz dziękuję za zdjęcia