kindzia jakies staty z powodu takie pięknego domownika trzeba ponieść
Moje lawendy zacyznają kwitnąć. Mam nadzieję, z e w weekednd dadzą popis
Dla Ciebie moja munstead wood i proncess A. Codziennie je ogladam... szkoda że aparta nie oddaje ich prawdziwych kolorów przy zachodzacym słońcu...
Mam zapączkowana na maxa mimo, ze się pomyliłam i wiosną zamiast ją zakulkowac caichnęłam nisko....
Pierwszy kwiat louis. Na tym zdjeciu kolor przekąłamany a to taki hcłodny delikatny róż, bardoz ją lubię ale rośnie wielka
Upycham bo nie lubie jak chwasty mają miejsce. Poczekaj za rok u ciebie też bedzie tak gesto
Tu mam busz nieokiełznany... od trzech lat walczę z tą rabatą... wtym roku ma byc cała żółta.... Liliowce, trytomy, róża golden celebralion, ognik jesienią, wiosną złotlin...
Aniu moja Rose resht jeszcze nie pęka, ale przesadzałm ja jesienia....
W bratkach rosnie stipa anemanthele sirocco. Nie powinna przezimować ale skoro werbena patagońską u mnei zimuje to moze i ta zima bedzie łagodna...
Aniu ja codziennie wypatruje czy zaczęłaś sezon, a moze komóreczką fotki zrobisz?
Dementuję wszelkie pomówienia Cardinal u mnie w pakach, dopiero kolor pokazuje a Comte nawet nie pękła w pąku. Kwitna tylko austinki, bo one jakies wczesne są, reszta śpi zawzięcie
Szałwię i przetaczniki polecam od naszej Marty Finki. Mam jej szałwię i jest znakomita, przetaczniki miniaturowe zakupiłam i juz niezłe przyrastają