Izo, Ewo, Aniu, Tess , Wieloszka, Gabi, Kasik, Irenko, An Tre, Baraga dziękuję za życzenia rocznicowe
Gosia i Hogata w tamtych czasach to w mojej dzielnicy uchodziłam za starą pannę wyszłam za mąż na V roku studiów jak to M mawia cel studiów zrealizowałam To były czasy
Julka zatem spóźnone ale szczere zyczenia Ci ślę
Sebek - poniosło Cię cHociaż medycyna robi takie postępy...
o ranyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet nie zarejestrowałam, że aż tyle czasu minęło ale to znak, że zbyt szybko mi on ucieka przez palce postaram się poprawić ale dzięki Waszej obecności wiem, że jeszcze mam szanse
Miłorząb fakt, super choć mógłby być na wyższym pniu ale i tak mi się podoba już nie mogę się doczekać Tess jak (mam nadzieję) ten szpaler horti zakwitnie a u Ciebie wcale nie dużo mniej ich jest
Gosia, a ja radzę dietetyczkę.Koleżanka w pracy z dużą nadwagą (ja przy niej to szczupak) schudła, bardzo ładnie, pod okiem dietetyka.
Moja córka (czy Ty widziałaś moją córkę?) odchudzała się w ramach akcji "Od-waż się" Gazety. Pięknie wygląda i wagę utrzymuje od ponad dwóch lat. Ale też trzeba przyznać, że rygorystycznie przestrzega pewnych zasad. Nie jada po 18; żadnych słodyczy; żadnych słodkich napojów, odstawiła też wody smakowe.
W mojej rabacie niewiele się zmieniło, lecz za Waszą radą dosadziłam horti i póki co zrobiła się rabata hortensjowa - jak u Ciebie Tess teraz jest 7 w rzędzie i zobaczymy co będzie na wiosnę