Izo, Ewo, Aniu, Tess , Wieloszka, Gabi, Kasik, Irenko, An Tre, Baraga dziękuję za życzenia rocznicowe
Gosia i Hogata w tamtych czasach to w mojej dzielnicy uchodziłam za starą pannę wyszłam za mąż na V roku studiów jak to M mawia cel studiów zrealizowałam To były czasy
Julka zatem spóźnone ale szczere zyczenia Ci ślę
Sebek - poniosło Cię cHociaż medycyna robi takie postępy...
sprawdź dokladnie czy się zgadza, bo ja w dwóch ostatnich zamówieniach odkryłam braki 20 czonków giigantów a teraz 50 angelique... teraz tak się zastanawiam czy w pierwszych dwóch zamówieniach też czegoś nie brakowało... teraz tego już nie sprawdzę... Czosnki po reklamacji dosłali, odnosnie angeliq póki co cisza, nic mi nie odpisali....
Marzenko,
gratulacje !!! 20 lat to wspaniałe osiągnięcie
bawcie się dobrze i cieszcie się sobą. Cudnie, że umiecie świętować i celebrować wpółne życie, tak trzymać kochana!
Gosia i Hogata w tamtych czasach to w mojej dzielnicy uchodziłam za starą pannę wyszłam za mąż na V roku studiów jak to M mawia cel studiów zrealizowałam To były czasy
Marzenko, przyłączam się do licznych życzeń i gratulacji z okazji tej pięknej okrągłej rocznicy ślubu
Uśmiechnęłam się, jak przeczytałam to zdanie powyżej
Ja byłam na 2 roku, w dodatku ślub braliśmy w styczniu, więc już wszyscy znajomi, rodzina była pewna, że to z tzw. listy przyspieszeń A tu nic z tego Córka urodziła się dopiero 2,5 roku później
Teraz wiele osób pomyślałoby, że to bardzo wcześnie (niespełna 21 lat), mąż 27 lat, ale w tamtych czasach to nie było niczym nadzwyczajnym, prawda?
Tak więc ja też powoli zbliżam się stażem do tej okrągłej liczby I nie żałuję
Pozdrawiam serdecznie i życzę romantycznej rocznicy