Olu Czy Ty tniesz swoją AM?
Amelka nadrabiam zaległości od tyłu
hahahahaha jak mniemam bardzo się ucieszyłaś ja na innym etapie jestem ostatnio dyskusja na temat nauki (Sandra 8 lat) i tata jej mówi że teraz to żyjesz w takim naszym świecie bo się uczysz a kiedyś będziesz zyła w swoim na to Sandra - to ja się nie będe uczyć i będę zyć w swoim życiu gdzie będzie piwsko wińsko i szampany i po chwili dodała aaaaa ni i jeszcze chłopaki tatusiowi mina zrzedła mi ręce opadły
Moje dzieciaki jak były małe to też się do pomocy rwały, oczywiście wiemy jak ta pomoc wyglądała teraz córka 11 lat, syn 16 no pomogą nawet i to tak konkretnie, szczególnie syn , ale ile się trzeba naprosić, a teraz nie mogą , może potem, a z potem robi się wieczór
Ana Kiedy tniesz runiankę i jak?
Nie łam się ... jutro ma padać
Ewa A jak z nasłonecznieniem tej rabaty? PS Skrzynie piękne podziwiam za ten zapał warzywny ... u mnie takiego totalnie brak
A który rozmiar chcesz ten najmniejszy? To zrobię Ci zdjęcie w takiej kombinacji
ale one mają tylko 44cm wysokości nie?
ja też jestem na nie, ale już kombinacja duża Cygaro z taką małą Bowl jak najbardziej na tak.
No to jeszcze jeden model, który proponuje Renia
Da się tylko jak zrezygnujesz (masz 2tyg żeby poinformować o tym i kolejne dwa na odesłąnie) to musisz na swój koszt odesłać
W takim połączeniu będzie super Wiem, że Ci sie nie widzą ale spróbuj wkleić jeszcze te największe Zobaczymy jak ocenią to inni
Ten dozownik Substrala też mam ale on jest do podłączenia do węża a ten drugi do linii kroplującej. Odpadło by więc nawożenie tujek
no one nie są takie małe, bo wyższe ciut od murku - wysokość mi chyba najbardziej odpowiada, bo te co są wysokie na 78 cm, to już wystają o 18 cm powyżej murku, a gdzie tam jeszcze jak zostaną obsadzone i wsadzę tam bukszpan, albo jakąś trawę. Nie wiem tylko czy ta średnica u góry nie jest za wąska... Optymalnie byłoby przywieźć dwie i sobie postawić żeby wybor był prostszy, no ale tak się nie da