Moje dzieciaki jak były małe to też się do pomocy rwały, oczywiście wiemy jak ta pomoc wyglądała teraz córka 11 lat, syn 16 no pomogą nawet i to tak konkretnie, szczególnie syn , ale ile się trzeba naprosić, a teraz nie mogą , może potem, a z potem robi się wieczór
hahahahaha jak mniemam bardzo się ucieszyłaś ja na innym etapie jestem ostatnio dyskusja na temat nauki (Sandra 8 lat) i tata jej mówi że teraz to żyjesz w takim naszym świecie bo się uczysz a kiedyś będziesz zyła w swoim na to Sandra - to ja się nie będe uczyć i będę zyć w swoim życiu gdzie będzie piwsko wińsko i szampany i po chwili dodała aaaaa ni i jeszcze chłopaki tatusiowi mina zrzedła mi ręce opadły
A moja koleżanka jak miała 42 lata, to została 3 raz mamusią Po dwóch córkach, ma w końcu Jasia
mój a dwa lata będzie miał 17 ale on jakiś taki nie kochliwy
Ja tez mam trochę obaw mój młody z dziewczyną juz 2 rok jest i 17 latek ma w czerwcu
Amelka nadrabiam zaległości od tyłu
Deszczu trochę wreszcie u mnie było koszmarnie sucho tak ze podlewać musiałam. Mnie to już sąsiedzi za kompletna wariatka mają. E h te sąsiedzi lookanie