Dotarły zalecenia nawozowe ze stacji Chem-Rol, tak więc jeszcze raz wszystko w komplecie. Wynik badania i zalecenia nawozowe dla naszego trawnika.
A Ty Kasia, które byś wybrała?
Rozkręciłam się z tymi jajami. W ramach wymiany z koleżanką, która zajmuje się rękodziełem, do niej trafił stroik z gipsowym jajem A do mnie wykonana przez nią Pani Zającowa I odrobina wiosny na kuchennym parapecie.
Te Z doświadczenia wiem, że im masywniejsze donice przy samym wejściu tym lepiej to wygląda Zwłaszcza jak wejście jest tak rozległe Doczytałem rozważania - jak obsadzisz te duże to będą mieć lekko ponad metr wysokości - czyli mi by sięgały do nóg, to wcale nie jest dużo
W takim połączeniu będzie super Wiem, że Ci sie nie widzą ale spróbuj wkleić jeszcze te największe Zobaczymy jak ocenią to inni
Da się tylko jak zrezygnujesz (masz 2tyg żeby poinformować o tym i kolejne dwa na odesłąnie) to musisz na swój koszt odesłać
Pełen profesjonalizm.
hiihih zupełnie inaczej nie przepadam za symetrią a u Ciebie az mi się prosi o ciutke szaleństwa przy tym wejściu ja bym dała dużą i mniejszą po lewej stronie obrazka bo wnioskuje po wycieraczkach że tam nie jest główny ciąg komunikacyjny
Cudeńka.