to zaznacz wyzsze drzewa a bedziesz przycinac, wiele drzew mozna formować
wazne zeby Tobie sie podobaly bo tutaj propozycji mozesz dostac od nas sporo ale to Ty bedziesz je codzinnie oglądać
na spokojnie Kasia, to ważna decyzja, nic na szybcika
Bożesz ja przez Was nie będę miała czym nakarmić swoich chłopaków na święta Wyrwałam się między jednym a drugim mieszaniem w garach
Doszłam do wniosku, że na siłę tych trzmielin z przodu nie będę dawać.
Ostatecznie zostaje wersja 1.
Rabata ze studnią zostaje bez zmian, czyli rh, klon, grujecznik pendula, choiny na żywopłot.
Tocha jak Ty coś napiszesz to wiesz...od razu operacja na otwartym sercu No widzisz nie pomyślałam o wielkości tych łusek ale masz zupełną rację
Z trzmielinami już raczej nieaktualne, nie będę się roztrząsać
Postanowiłam trzmieliny dać na tyły, jak je tak koffam to będę je oglądać z tarasu
Tło to świerki serbskie, one będą tam gdzie jest zakole, reszta to tuja szmaragd.
Na jednej wizualizacji są miskanty na drugiej hortki, odmiana jakaś niska. Przód to żywopłocik.
o bosze ty tak pedzisz z pomyslami jak ja
pewnie obiad gotujesz i myslisz o ogrodzie, bierzesz prysznic i myslisz o ogrodzie, idziesz spać i też myslisz o ogrodzie?
no to jeszcze takie coś wymodziłam jeśli uda mi sie zamowic 2 the fairy jeszcze
wczoraj nie zdązylismy z różami, za długo z równanie skarpy się zeszlo a potem juz z dziewczynkami trzeba bylo posiedzieć. dzisiaj sadzimy, w Wielką Sobotę nieźle
ale juz patrze na rysunek i widzę że ta jedną swany z lewego rogu dam po tych 2 fairy z prawej strony
Ty to zawsze wiesz co powiedzieć
Muszę w końcu spróbować nadrobić zaległości u Ciebie ... ale nie wiem czy dam radę ... naskrobałaś tych stron tyle, że nie wiem jak to ogarnąć
No i jest jeszcze ten kwadracik żwirowy na początku rabaty z hortensjami.
Aniu na chwilę obecną to wszytko-akurat strona południowa-to mam mocne upodobania, więc praktycznie zaplanowane to,co chciałam. Będę tam mysleć po obu stronach wykusza na piętrem wyższym-to moze trzmielina na pniu?
Jak mniej więcej ogarnę rośliny-to będzie jeszcze plan z wymiarowanie, ilością nasadzeń.